Allez Allez Allez

Povestea din interior a renașterii FC Liverpool, campioana Europei în 2019
  • Titlul original: Allez Allez Allez
  • Ediția I 2020, paperback
  • Traducător: Sorin Niculescu
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 392 pagini
  • ISBN: 978-606-722-387-3

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 49,00 lei

Special Price 34,30 lei

Descriere

Detalii

Allez Allez Allez este povestea din interior a sezonului 2018-2019 al FC Liverpool, o campanie în care clubul a fost implicat în cea mai strânsă cursă la titlu din istoria Premier League și a câştigat pentru a șasea oară Liga Campionilor. 

Datorită accesului la conducerea clubului, la jucători și la stafful tehnic, Allez Allez Allez explică felul în care Liverpool a trecut de la ceea ce Jürgen Klopp descria ca fiind „depresia” anului 2015 la niște performanțe care au lipsit unei întregi generații de suporteri.

Cu ajutorul anchetelor proprii și a interviurilor în exclusivitate, Simon Hughes îi duce pe cititori în interiorul Melwood, baza de antrenament a clubului, dar și dincolo de ușa vestiarului. Îi duce la Chapel Street, unde se fac afacerile clubului, și în America, unde se află proprietarii. Îi duce pe Anfield, unde se petrec majoritatea momentelor importante, și pe stadioanele din Premier League și din Liga Campionilor, culminând cu victoria de la Madrid, totul fiind o retrăire a unuia dintre cele mai de succes sezoane scrise de Liverpool.

Trebuie să ne schimbăm din sceptici în credincioși. — Jürgen Klopp, cu privire la clubul pe care l-a moștenit în octombrie 2015

Ne-am întors la cel mai înalt nivel al fotbalului european! — Jürgen Klopp, după eliminarea lui Bayern München din Liga Campionilor, în martie 2019

A fost unul dintre cele mai frumoase momente din istoria fotbalului. — Jürgen Klopp, după ce a ghidat Liverpool spre o victorie improbabilă în fața Barcelonei, în mai 2019

Acesta este doar începutul! — Jürgen Klopp, după câștigarea Ligii Campionilor

Despre Autor

SIMON HUGHES este jurnalist și scriitor. Se ocupă de fotbalul de pe Merseyside pentru The Independent și a scris pentru The Daily Telegraph și The Sunday Telegraph.

Cartea sa, Red Machine, a câștigat în 2014 Premiul Antonio Ghirelli pentru Cea Mai Bună Carte Străină a Anului la premiile fotbalistice italiene. Printre alte titluri ale sale se numără și Secret Diary of a Liverpool Scout, Men in White Suits, On the Brink și Ring of Fire.

Locuiește în Liverpool.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor