José Mourinho. Sub lupă

  • Titlul original: Up Close And Personal
  • Ediția I 2017 paperback
  • Traducător: Florin Tudose
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 376 pagini
  • ISBN: 978-606-722-246-3

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 45,00 lei

Special Price 36,00 lei

Descriere

Detalii

Experiența de antrenor la unele dintre cele mai mari cluburi din lume – Porto, Chelsea, Inter Milan, Real Madrid și Manchester United – l-a transformat într-un om care știe ce trebuie să facă ca să câștige. Dar oare comportamentul de la marginea terenului și din fața camerelor de luat vederi îl exprimă pe adevăratul Mourinho sau reprezintă doar un rol pe care îl joacă în fața ochilor lumii întregi?

Începând cu 2004, după ce Mourinho a trecut la fotbalul englez, Robert Beasley a urmărit cu multă atenție cariera acestuia. Fiind un jurnalist de sport foarte premiat, Beasley s-a bucurat de privilegiul accesului în cercul de apropiați ai Alesului, unde a descoperit un om pe care puțini au ajuns să-l cunoască cu adevărat, și o persoană care, între timp, i-a devenit și prieten.

Aceasta este povestea lui José Mourinho, una foarte personală, din care veți afla cum funcționează mecanismele minții faimosului antrenor, dar și informațiile din culise și istoriile complicate ale transferurilor între cele mai mari cluburi. Veți descoperi un om care va pune întotdeauna familia și prietenii mai presus de fotbal, un José Mourinho așa cum nu vi l-ați fi imaginat vreodată. O poveste la capătul căreia veți ajunge să priviți lumea prin ochii lui José.

„Eu sunt José Mourinho și nu am de gând să mă schimb. Vin la pachet cu toate defectele și calitățile mele.”

„M-am născut ca fiu al unui fotbalist și am crescut ca fiu al unui antrenor. În ziua nașterii mele, tata urma să joace un meci foarte important. A venit repede să mă vadă, după care s-a dus direct pe teren. Acesta este mediul în care am sosit eu pe lume. [...] Mi-am petrecut toată viața în lumea fotbalului și nu am uitat niciun moment important. Mi-am început cariera de jucător în copilărie și mi-am dorit să nu ratez nicio etapă. Au urmat formarea ca antrenor și experiența din tinerețe ca antrenor, după care, fotbalul profesionist. Viața mea a fost fotbal, fotbal și iar fotbal.”

„Cred că suntem ceea ce suntem datorită genelor noastre; nu poți fugi de ce este scris în ADN-ul tău. Nu contează cum, dar cumva vei ajunge acolo”.

Despre Autor

ROBERT BEASLEY este jurnalist sportiv și a câștigat nenumărate premii. A fost redactor-șef al departamentului de fotbal al News of the World și corespondent sportiv al publicației Sun, lucru care i-a permis să dezvolte o relație apropiată cu José Mourinho și să scrie unele dintre cele mai importante articole despre fotbal din ultimii zece ani. Aceasta este prima sa carte

Opinia cititorilor