Eu sunt ZLATAN

 • Titlul original: I Am Zlatan
 • Ediția I 2015, paperback
 • Traducător: Paul Slayer Grigoriu
 • Dimensiuni: 13 x 20 cm
 • 384 pagini
 • ISBN: 978-606-722-016-2

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 59,00 lei

Special Price 47,20 lei

Descriere

Detalii

Ce prostie mai era şi asta? Îmi iau ce maşină vreau, măcar ca să-i enervez pe idioţi. Am sărit în Ferrariul meu, am apăsat pe acceleraţie şi am parcat chiar în faţa porţii bazei de antrenament. Bineînţeles că a ieşit mare circ. Ziarele au scris că maşina mea costa cât toate salariile lunare ale jucătorilor de la Almeria la un loc. Dar nici că-mi păsa. Porcăriile din presă erau o nimica toată în acest context. Hotărâsem că o să spun ce am de spus.

Zlatan Ibrahimović

Cea mai convingătoare autobiografie apărută vreodată sub semnătura unui fotbalist.

The Guardian


Povestea lui Zlatan - din vremea când era un copil de imigranţi care jongla cu mingea ca să nu ia bătaie până când a ajuns jucătorul genial care a dat cel mai frumos gol din istorie - e la fel de interesantă şi de plină de imaginaţie ca jocul lui.

Aleksandar Hemon
finalist al National Book Award şi autor al cărţii The Lazarus Project


Ador cartea asta. O ador pentru că înseamnă mult mai mult decât doar fotbal. Eu sunt Zlatan este o poveste despre speranţă şi determinare şi despre ce poate realiza un copil de imigranţi care porneşte de la zero dacă munceşte din greu şi crede în el însuşi. Este de asemenea o fereastră minunată către lumea noastră nouă, mai diversă.

Marcus Samuelsson

Despre Autor

Zlatan Ibrahimović este jucător profesionist de fotbal, unul dintre cei mai prolifici atacanţi din lume şi căpitan al echipei naţionale a Suediei. A jucat pentru multe echipe europene de vârf, printre care Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan şi, în momentul de faţă, Paris Saint-Germain, unde este golgheter al campionatului. Este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti ai generaţiei sale şi cel mai scump jucător din toate timpurile din punctul de vedere al sumei preţurilor de transfer. Foarfeca lui pentru Suedia din meciul împotriva Angliei a câştigat premiul FIFA pentru Golul Anului 2013.

David Lagercrantz şi-a făcut debutul scriitoricesc cu Ultimate High: My Everest Odyssey, povestea alpinistului suedez Göran Kropp, care a ajuns succes internaţional de librărie. De atunci şi-a dedicat viaţa scrisului despre genii şi oameni excepţionali care înoată împotriva curentului, pionieri în domeniul lor. Lagercrantz s-a bucurat de succes comercial şi de critică cu un roman inspirat din viaţa inovatorului Alan Turing. A mai scris şi alte lucrări de ficţiune şi non-ficţiune şi ţine prelegeri despre scrisul creativ.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

 • Adrenalină

  Adrenalină

  Preț normal: 49,00 lei

  Special Price 39,20 lei

Opinia cititorilor