Promoții

Dacă doriți să fiți la curent cu noutățile și ofertele noastre, vă recomandăm să vă abonați la newsletterul Publica. 

PROMOȚIA ACTUALĂ:

–20% pentru cărțile disponibile, exceptând cele mai recente titluri.
În plus, găsești și câteva pachete tematice cu discount de 39% și 35% (mai jos).

Dacă valoarea comenzii depășește 130 de lei, beneficiați de transport gratuit. Dacă este posibil, recomandăm plata cu cardul.
Momentan lucrăm de acasă, astfel că încă nu se pot ridica comenzile de la sediul nostru. Mulțumim pentru înțelegere!

 • Pachetul dilema online

  Pachetul dilema online

  Pachet cu șase cărți despre cum să prosperăm în economia atenției, cu 39% discount. Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.
 • Pachet Youngster

  Pachet Youngster

  Pachet cu șase cărți excelente pentru copiii de toate vârstele, cu 39% discount. Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.
 • Pachetul pentru cunoscători

  Pachetul pentru cunoscători

  Pachet cu șapte cărți excelente de știință, cu 39% discount. Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.
 • Pachetul naturalistului

  Pachetul naturalistului

  Pentru că majoritatea dintre noi stăm în casă, e timpul să cercetăm natura mereu surprinzătoare din paginile a câtorva cărți excelente din Co-lecția de știință.  Pachet cu șase cărți, cu 39% discount. Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.
 • Pachet Importanța educației

  Pachet Importanța educației

  Pachet cu șase cărți despre educație cu 39% discount. Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.
 • Pachet: raftul inteligent

  Pachet: raftul inteligent

  Cărți actuale și relevante care nu trebuie să lipsească din bibliotecile noastre. Pachetul este disponibil cu 39% discount.   Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.
 • Pachet autor: Simon Sinek

  Pachet autor: Simon Sinek

  Cele cinci bestselleruri semnate de Simon Sinek pot fi achiziționate împreună, cu 35% discount.  Prețul pachetului nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.
 • Pachet autor: Malcolm Gladwell

  Pachet autor: Malcolm Gladwell

  Cele șase bestselleruri semnate de Malcolm Gladwell pot fi achiziționate împreună, cu 39% discount.  Pachetul nu se cumulează cu alte promoții disponibile pe site.

8 articol(e)