Auzi cum vorbesc copacii?

O drumeție scurtă în inima pădurii
  • Titlul original: Hörst du wie die Bäume sprechen?
  • Ediția I 2018, paperback, pagini color
  • Traducător: Dana Gheorghe
  • Dimensiuni: 21,5 x 28 cm
  • 128 pagini
  • ISBN: 978-606-722-280-7

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 69,00 lei

Special Price 48,30 lei

Descriere

Detalii

Oare copacii dorm noaptea?
Vorbesc unii cu alții?
Unde merg mistreții la toaletă?
Cum funcționează internetul pădurii?

Dacă ești pregătit să afli lucruri nemaiauzite despre copaci și alți locuitori ai pădurii... atunci hai cu noi! Vom străbate împreună cărările pădurii și ne vom iniția în misterele locuitorilor ei. Vom afla mai multe despre viețuitoarele din codru și despre strategiile lor de supraviețuire. Pădurarul Peter Wohlleben îți povestește în această drumeție despre observațiile și cercetările fascinante pe care le-a făcut de-a lungul anilor. De peste 20 de ani, el însoțește prin pădure familii și clase de elevi și a adunat multe dintre curiozitățile copiilor pe această temă. În Auzi cum vorbesc copacii?, prima carte pentru copii a autorului, vei găsi cele mai interesante întrebări.

PENTRU TOȚI COPIII ȘI CURIOȘII DE PESTE 6 ANI – PĂRINȚI SAU BUNICI DEOPOTRIVĂ

Cartea face parte din colecția Publica YoungsterNonficțiune pentru copii și adolescenți: subiecte educative în texte captivante.

Despre Autor

Peter Wohlleben s-a născut în 1964 și de mic și-a dorit să devină ecologist. A studiat silvicultura și s-a angajat la administrația forestieră din landul Hümmel, Germania, în care locuiește. Ca să-și poată pune în practică proiectele ecologice, a demisionat și, în prezent, administrează o pădure din munții Eifel, unde încearcă să protejeze copacii seculari. Cartea pe care o semnează a fost un bestseller instant în Germania, ulterior și în Statele Unite. Peter a fost invitat în nenumărate emisiuni TV, ține prelegeri și seminare și este autorul mai multor cărți despre păduri și protecția mediului.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor