Cum am ajuns aici pentru tinerii cititori

Șase inovații care au făcut lumea modernă
  • Titlul original: How We Got To Now?
  • Ediția I 2019, paperback, full color
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 13 x 18,5 cm
  • 208 pagini
  • ISBN: 978-606-722-342-2

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 38,50 lei

Descriere

Detalii

Ai băut un pahar cu apă astăzi? Sau ai aprins lumina?

Te-ai oprit să te gândești cât de uimitor este că ai acces cu ușurință la apă potabilă și electricitate? Sau te-ai întrebat cum s-au inventat aceste facilități moderne? Toate poveștile despre inovație încep cu o problemă care trebuie rezolvată.

Apoi apar rețelele de idei mari și (de obicei) o doză de geniu accidental. Rezultatele pot fi de-a dreptul neașteptate și ne schimbă viața complet.

În această carte, Steven Johnson explorează șase invenții-cheie și descoperiri care au modelat lumea modernă – sticla, frigul, sunetul, curățenia, timpul și lumina – și ne  povestește cum am ajuns aici.

Plină de surprize și conexiuni care te pun pe gânduri, această adaptare pentru tinerii cititori a bestsellerului New York Times și a miniseriei PBS în șase părți va inspira cu siguranță următoarea generație de inovatori și creatori.

Steven Johnson, care știe multe despre istoria științei, este un povestitor de mâna întâi.
The New York Times

Johnson este un scriitor captivant, care ia subiecte complicate și disparate, făcând ca evoluția acestora să devină inteligibilă.
The Washington Post

O carte incredibilă... Este un mod inovator de a vorbi despre istorie.
Jon Stewart

Recomandată curioșilor de peste 10 ani.

Cartea face parte din colecția Publica YoungsterNonficțiune pentru copii și adolescenți: subiecte educative în texte captivante.

Despre Autor

Steven Johnson este autorul bestsellerurilor Wonderland și Cum am ajuns aici, ediția pentru cititorii adulți. A fost gazda și cocreatorul seriei PBS How We Got to Now și a scris pentru multe bloguri și publicații, printre care TIME, Wired, New York Times și Wall Street Journal. Locuiește în Brooklyn, New York, și Marin County, California.

Aflați mai multe la stevenberlinjohnson.com

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor