Știi unde trăiesc animalele?

O expediție prin pădure și pe la câmpie
  • Titlul original: Weißt du, wo die Tiere wohnen?: Eine Entdeckungsreise durch Wiese und Wald
  • Ediția I 2022, paperback
  • Traducător: Iulia Dromereschi
  • Dimensiuni: 21,5 x 28 cm
  • 128 pagini
  • ISBN: 978-606-722-522-8

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 85,00 lei

Special Price 68,00 lei

Descriere

Detalii

Cât de inteligente sunt caprele?
Ce animale trăiesc în butoiul cu apă de ploaie?
De ce are puiul de căprioară puncte pe spate?

Peter Wohlleben îți vorbește despre animalele din jurul tău: din pădure, din grădină, din apă și din casă. Astfel vei afla despre porci mistreți și țânțari care se fac mari, se hrănesc, se apără și se îmbolnăvesc. De la insecte milimetrice numite tripși la lupi, vei descoperi câte ceva despre fiecare în parte. Pornește alături de el în lumea secretă a animalelor!

Printr-un mix de informații, povestiri, activități și poze, copiii vor învăța despre unele dintre cele mai interesante creaturi de pe Pământ, cum să identifice locuințele animalelor și să le observe acțiunile, precum și despre cum acțiunile noastre impactează animalele și abilitatea lor de a supraviețui în natură.

Această minunată introducere în lumea animalelor îi va ajuta pe copii să învețe mai multe despre animalele din jur și cum să le protejeze pentru un viitor comun mai bun.

„Absolut că iubesc această carte!”Jane Goodall

Pentru toți copiii și curioșii de peste 6 ani, o carte care să le fie citită cu voce tare sau pe care să o citească singuri.

Cartea face parte din colecția Publica YoungsterNonficțiune pentru copii și adolescenți: subiecte educative în texte captivante.

Despre Autor

Peter Wohlleben s-a născut în 1964 și de mic și-a dorit să devină ecologist. A studiat silvicultura și s-a angajat la administrația forestieră din landul Hümmel, Germania, în care locuiește. Ca să-și poată pune în practică proiectele ecologice, a demisionat și, în prezent, administrează o pădure din munții Eifel, unde încearcă să protejeze copacii seculari. Cartea pe care o semnează a fost un bestseller instant în Germania, ulterior și în Statele Unite. Peter a fost invitat în nenumărate emisiuni TV, ține prelegeri și seminare și este autorul mai multor cărți despre păduri și protecția mediului.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor