Supercomunicatori

Cum să deblochezi limbajul secret al conectării

  • Titlul original: SUPERCOMMUNICATORS: How To Unlock The Secret Language of Connection
  • Ediția I 2024, paperback
  • Traducător: Louis Ulrich
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 376 pagini
  • ISBN: 978-606-722-616-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 69,00 lei

Special Price 55,20 lei

Descriere

Detalii

Asistați la o deliberare în timp ce un jurat conduce o cameră foarte divizată spre consens. Vă alăturați unui tânăr ofițer CIA în timp ce recrutează un agent străin reticent. Și faceți cunoștință cu un chirurg care încearcă, dar nu reușește, să convingă un pacient bolnav de cancer să opteze pentru un tratament mai puțin riscant. În Supercomunicatori, Charles Duhigg îmbină cercetarea profundă și talentele sale de povestitor pentru a arăta cum putem învăța să identificăm și să valorificăm straturile secrete care se ascund sub fiecare conversație.

Comunicarea este o superputere și cei mai buni comunicatori înțeleg că, ori de câte ori vorbim, participăm de fapt la una dintre cele trei conversații: practice (Despre ce este vorba cu adevărat?), emoționale (Cum ne simțim?) și sociale (Cine suntem?). Dacă nu știți ce fel de conversație aveți, este puțin probabil să vă conectați.

Supercomunicatorii știu cât de important este să recunoască fiecare tip de conversație și știu să audă emoțiile complexe, negocierile subtile și convingerile profunde care colorează o mare parte din ceea ce spunem și modul în care ascultăm. Experiențele, valorile, viața noastră – și modul în care ne vedem pe noi înșine și pe ceilalți – conturează fiecare discuție, de la cine va lua copiii până la felul în care vrem să fim tratați la locul de muncă. În această carte veți afla de ce unii oameni sunt capabili să se facă auziți și să-i audă pe alții atât de clar.

Din camera scenariștilor serialului Teoria Big Bang până pe canapelele unor consilieri matrimoniali importanți, Duhigg ne arată cum să recunoaștem aceste trei conversații și ne învață trucurile și abilitățile de care avem nevoie pentru a le purta cu mai mult succes. În cele din urmă, el oferă o lecție simplă, dar puternică: cu instrumentele potrivite, ne putem conecta cu oricine.


O carte revelatoare cu privire la modul în care te poți face înțeles și poți, la rândul tău, să-i înțelegi pe ceilalți. Charles Duhigg oferă o combinație câștigătoare de povești, studii și îndrumări care ar putea transforma cei mai slabi comunicatori pe care îi cunoașteți în unii dintre cei mai buni.
Adam Grant, autorul cărților Regândește, A da și a lua, Originalii și Potențial ascuns, bestsellere New York Times, și gazda podcastului Re:Thinking

Succesul personal și profesional depinde de capacitatea noastră de a înțelege și de a fi înțeleși. Dar lăsăm acest lucru la latitudinea intuiției. În Supercomunicatori, Charles Duhigg parcurge un munte de cercetări – și câteva povești captivante – și dezvăluie tactici practice pentru a arăta că oricine poate deveni un ascultător și un vorbitor mai eficient.
David Epstein, autorul cărților Range și Gena sportivă

Această carte a rămas cu mine. M-am trezit gândindu-mă la câte întrebări pun și la cât de des râd în conversație. Având în vedere cât de mult vorbim cu toții, este uimitor cât de puțin înțelegem. Un ghid foarte necesar pentru conectarea în vremuri deconectate.
Amanda Ripley, autoarea cărții Conflict distructiv

Folosind mixtura sa unică de povești și știință, Duhigg ne oferă Supercomunicatori, un ghid pentru o conversație mai bună și o conexiune umană mai profundă. Dacă vrei să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare la locul de muncă și în viață, această carte este locul de pornire.
Arthur C. Brooks, profesor, Harvard Kennedy School și Harvard Business School

Apariția ediției în limba română a cărții este susținută de Aletheea, Școală Privată:

În centrul cărții despre supercomunicatori stă învățarea, în contextul comunicării. Interogarea, sincronizarea reciprocă, antrenamentul neuronal, conectarea emoțională, identitatea proprie și a celuilalt, dozate optim, devin un mix extrem de valoros pentru comunicatorul din noi, iar studiile de caz și ghidurile de utilizare a ideilor ne ajută să ne transformăm dintr-un comunicator latent într-unul de succes.
— Conf. univ. Firuța Tacea, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București

Despre Autor

Charles Duhigg este jurnalist de investigație, câștigător al Premiului Pulitzer și autorul cărților Puterea obișnuinței și Mai inteligent, mai repede, mai bine. Absolvent al Harvard Business School și al Yale College, el este câștigător al premiilor National Academies of Sciences, National Journalism și George Polk. Scrie pentru The New Yorker și pentru alte publicații; anterior a fost redactor senior la The New York Times și ocazional găzduiește podcastul How To!

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor