Elon Musk pentru tinerii cititori

Povestea fondatorului Tesla și SpaceX
  • Titlul original: Elon Musk and the Quest For A Fantastic Future
  • Ediția I 2019, paperback
  • Traducător: Diana Dorobanțu
  • Dimensiuni: 13 x 18,5 cm
  • 280 pagini
  • ISBN: 978-606-722-335-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 45,00 lei

Special Price 36,00 lei

Descriere

Detalii

O poveste motivațională despre unul dintre cei mai importanți inovatori din lume, acum adaptată pentru tinerii cititori.

În istorie sunt puțini oameni care ar putea să egaleze entuziasmul și viziunea lui Musk. O combinație modernă de inventatori și antreprenori celebri ca Thomas Edison, Henry Ford și Steve Jobs, Musk este omul din spatele unor companii ca SpaceX, Tesla, SolarCity și PayPal, care transformă modul în care trăim.

În această carte, Ashlee Vance prezintă informații pentru care a primit exclusivitate din partea lui Musk, a familiei și prietenilor săi. Povestea începe în Africa de Sud, cu copilăria lui Musk, și continuă în Statele Unite ale Americii, cu invențiile sale impresionante și cu companiile care au schimbat lumea. Curajul și viziunea sa l-au ajutat să revoluționeze trei industrii în același timp: industria spațială, industria automobilistică și industria energetică. Această biografie dinamică oferă o privire detaliată și plină de dinamism a poveștii sale remarcabile.

ELON MUSK ESTE CEL MAI ÎNDRĂZNEȚ OM AL VREMURILOR NOASTRE.

Rezilient, progresist și determinat să-și depășească potențialul, Elon Musk reușește să-și transpună în realitate visurile mărețe și ideile despre umanitate. Energic, cu o minte ageră, extraordinar de intuitiv tehnic, preocupat de lucrurile care contează și cu o toleranță la risc ieșită din comun, Elon face ca lucrurile din jurul lui să funcționeze în direcția pe care și-a stabilit-o. Te încurajez să citești povestea acestui antreprenor genial, pentru a descoperi și tu care sunt talentele și ideile tale mărețe și cum poți să le pui la treabă. — Silvia Bogdan, Președinte Școala de Valori

Un portret extraordinar al celui mai influent antreprenor din lume. Vance prezintă o imagine memorabilă a personalității unice a lui Musk, a determinării sale de nestăpânit și a capacității sale de a progresa în ciuda tuturor obstacolelor. The Washington Post 

Recomandată cititorilor (și viitorilor antreprenori inovatori) de peste 10 ani.

Cartea face parte din colecția Publica Youngster — Nonficțiune pentru copii și adolescenți: subiecte educative în texte captivante. Povestea lui Elon Musk este publicată în parteneriat cu Școala de Valori și cu sprijinul PwC România.

Despre Autor

ASHLEE VANCE este jurnalist și scrie pentru revista Bloomberg Businessweek. În trecut a colaborat și cu publicațiile The New York Times și The Economist. Vance s-a născut în Africa de Sud, a copilărit în Texas și a studiat la Universitatea Pomona din California. Are peste un deceniu de experiență jurnalistică, în special în industria tehnologică din San Francisco, și este un istoric reputat al Silicon Valley.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor