Shoe Dog pentru tinerii cititori

Memoriile creatorului NIKE
  • Titlul original: Shoe Dog
  • Ediția I 2018, paperback
  • Traducător: Louis Ulrich, Tudor Ulrich
  • Dimensiuni: 13 x 18,5 cm
  • 304 pagini
  • ISBN: 978-606-722-333-0

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 45,00 lei

Special Price 31,50 lei

Descriere

Detalii

Trebuie să-ți uiți limitele.
Phil Knight


În primul an de liceu, după ce Phil Knight, fondatorul Nike, a fost exclus din echipa de baschet, mama sa i-a sugerat să încerce alergarea. Knight a intrat în echipa de atletism și a descoperit că putea să alerge repede – și i-a plăcut.

Zece ani mai târziu, tânăr și entuziast, Knight a împrumutat 50 de dolari de la tatăl său și a lansat o companie cu o misiune simplă: să importe din Japonia pantofi de alegare de foarte bună calitate. El și grupul său de prieteni și alergători au început să vândă pantofi din portbagajul mașinii, dar în cele din urmă au construit unul dintre cele mai de succes branduri din toate timpurile.

Pe parcurs, Phil Knight s-a confruntat cu riscuri și eșecuri, dar și-a urmat întotdeauna propriul sfat. Continuă să mergi înainte. Nu te opri. Orice s-ar întâmpla, nu te opri. Plină de înțelepciune, umanitate, umor și sensibilitate, ediția pentru tinerii cititori a bestsellerului Shoe Dog este o poveste despre perseverență, care va inspira.

Recomandată cititorilor (și viitorilor antreprenori) de peste 10 ani.

Cartea face parte din colecția Publica Youngster — Nonficțiune pentru copii și adolescenți: subiecte educative în texte captivante. 

Despre Autor

Phil Knight este fondatorul Nike, Inc. A fost CEO al companiei din 1964 până în 2004, iar în prezent este președinte onorific. Trăiește în Oregon împreună cu soția lui, Penny.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor