Invincibil

  • Titlul original: Unbreakable
  • Ediția I 2024, paperback
  • Traducător: Iuliu Ciupe-Vaida
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 328 pagini
  • ISBN: 978-606-722-594-5

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 35,75 lei

Descriere

Detalii

În cariera sa de peste trei decenii, călătoria lui Ronnie O'Sullivan către titulatura de cel mai bun jucător al tuturor timpurilor a fost dusă adeseori la extreme.

Din postura de copil-minune al snookerului, trecerea lui Ronnie la profesioniști a generat imense așteptări. Aceste presiuni, alături de o viață personală provocatoare, l-au azvârlit într-o lume a exceselor și a dependențelor. În timp ce părea să se afle la cele mai înalte cote ale jocului, în realitate chiar acelea erau momentele sale de maximă slăbiciune. În anul 2000, Ronnie a pășit pe drumul de recuperare a propriei vieți, de dezvoltare a unei mentalități mai puternice și mai rezistente. La mai bine de douăzeci de ani de atunci, este în continuare obsedat să joace la cel mai înalt nivel și este cel mai fericit când se află într-o arenă de snooker.

Construită în jurul numeroaselor lecții învățate de Ronnie de-a lungul carierei sale extraordinare, Invincibil ne duce în culisele succesului și ale recordurilor, pentru a ne dezvălui realitatea brutală a drumului către top, indiferent de profesie. Prin împărtășirea experiențelor care l-au format și a greșelilor care l-au marcat, Ronnie speră să poată ajuta cititorii să-și depășească propriile dificultăți și obstacole, pentru a-și putea atinge potențialul maxim.

Acesta e Ronnie O'Sullivan, așa cum nu l-ați mai văzut vreodată, povestea definitivă și fără ascunzișuri a unui simbol britanic autentic și o incursiune fascinantă în mentalitatea celui mai mare jucător de snooker din lume:

„Am fost în situația în care fericirea mea depindea complet de felul în care jucam snooker. Goneam permanent după ea, însă nu mai pot goni acum. Vreau ca atunci când mă privesc în oglindă să pot zâmbi. Aceasta e povestea copilului de aur și a băiatului pierdut, care și-au învins destinul. E povestea adultului care s-a maturizat și a găsit o cale mai bună. O cale de a se regăsi. O cale de a deveni invincibil.”

Citind cartea e ca și cum l-ai vedea pe Ronnie jucând: hipnotic, expresiv și captivant. Această carte convingătoare, surprinzătoare și minunat expusă ne arată că la Ronnie există ceva mai mult decât un extraordinar talent natural: e un om tot atât de fascinant precum e ca jucător. O excelentă lectură.Stephen Fry

Exceptând câteva râsete, mulți cititori vor găsi apreciere, încurajare, vindecare și revelații în povestea sinceră a lui O’Sullivan. O recomandăm călduros.The Times

Invincibil ne ajută să înțelegem lucrul care-i face atât de interesanți pe sportivii străluciți, dar complicați, precum O’Sullivan, Diego Maradona, Andre Agassi sau Tyson Fury. Lupta cu ei înșiși are loc simultan cu cea din sportul lor, de aceea triumfurile lor sunt mai fascinante.Dan Jones, The Sunday Times

Instant bestseller, Sunday Times
Finalistă a Premiului William Hill Sports Book of the Year 2023

Despre Autor

RONNIE O'SULLIVAN este Ofițer al Ordinului Imperial Britanic și jucător profesionist de snooker, considerat cel mai mare jucător al tuturor timpurilor. A câștigat un număr record de șapte titluri de campion mondial, opt titluri de Master și opt la Campionatul Marii Britanii, totalizând un record de 23 de titluri din seria Triplă Coroană – cele mai multe obținute vreodată de un jucător.

Ronnie deține numeroase recorduri în snooker, printre care se numără cel mai tânăr câștigător al unei competiții de clasament, cel mai tânăr câștigător de Masters, cel mai în vârstă campion mondial din istorie și cel mai în vârstă de Masters, precum și recordul Guinness pentru cel mai rapid break maxim reușit vreodată în competiţie.

Este, de asemenea, unul dintre cei mai vânduți autori din clasamentul Sunday Times.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor