În fugă. Autobiografia

  • Titlul original: Running: The Autobiography
  • Ediția I 2014, paperback
  • Traducător: Florin Tudose
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 344 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-93-5

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 37,57 lei

Special Price 30,06 lei

Descriere

Detalii

În fugă este povestea resorturilor care m-au ținut în viață în a doua parte a carierei mele. În prima parte a acestei cariere, prietenii mei au fost alcoolul, drogurile și Prozacul; oricât de nebunește sună asta. De data asta, mai puțin excepțional, alergatul a fost ceea ce m-a ținut deasupra nebuniei.

Dacă nu m-aș fi apucat de alergări, probabil că aș fi abandonat de mult și snookerul. Alergatul a devenit religia și crezul meu și metoda prin care reușesc să-mi păstrez calmul. Alergatul poate fi dureros și îngrozitor de solicitant fizic, dar este probabil punctul cel mai apropiat de o eliberare spirituală şi accesibil mie. Vreau să împărtășesc frenezia alergatului cu toată lumea – cei ce aveți deja acest virus, vă veți regăsi, sper, în cartea mea și – cine știe? - poate chiar veți descoperi aici vreun sfat util vouă. Iar pe ceilalți poate reușesc să-i conving să iasă afară la aer curat, pentru o doză de serotonină.

RONNIE O'SULLIVAN

Am avut partea mea de nebunie în viață. Momente de comportament schizofrenic. Neplănuite și, până de curând, neînțelese. Faima mea de tâmpit este egală cu cea de campion de snooker. Dar aceste momente nu au venit chiar din nimic. Am avut un motiv și atunci când am abandonat în mijlocul partidei cu Stephen Hendry, așa cum am avut un motiv când mi-am învelit capul cu o cârpă în meciul cu Mark King. Am avut un motiv chiar și atunci când m-am tuns mai rău ca ultimul skinhead în mijlocul unei partide. Acesta e momentul adevărului...

RONNIE O'SULLIVAN

Despre Autor

RONNIE O'SULLIVAN s-a născut în anul 1975 în Essex. Joacă snooker de la vârsta de șapte ani, în 1992 devine jucător profesionist, iar în anul 2001 campion mondial. Este câștigătorul unui număr impresionant de trofee și competiții, dintre care merită să amintim de titlurile cucerite în cadrul Embassy World Championship, China Open, Regal Championship, Benson and Hedges Masters sau British Open. Ronnie este considerat drept unul dintre cei mai talentați jucători de snooker din istoria acestui sport.

Opinia cititorilor
interesant - (03.10.2014)
o carte interesanta
Formidabila - (30.09.2014)
Uimitor de captivanta... de fapt cuvintele sunt de prisos. Cel mai bine e sa cititi voi insiva. Il descoperi pe Ronnie exact cum nu te-ai fi asteptat, zbuciumul din sufletul lui nebanuit de nimeni fiind in opozitie cu ceea ce se vedea la exterior. Am savurat efectiv Autobiografia lui Ronnie. I love him!