Cimpanzeul meu ascuns

Ajută copiii să-și înțeleagă și să-și stăpânească emoțiile, gândurile și comportamentul cu ZECE obiceiuri

  • Titlul original: MY HIDDEN CHIMP: Helping children understand and manage their emotions, thinking and behavior with ten helpful habits
  • Ediția I 2021, paperback
  • Traducător: Monica Lungu
  • Dimensiuni: 17 x 24 cm
  • 176 pagini
  • ISBN: 978-606-722-422-1

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 59,00 lei

Special Price 47,20 lei

Descriere

Detalii

Ai grijă, e un Cimpanzeu prin preajmă!

Cimpanzeul meu ascuns este o carte educațională pe care copiii o pot parcurge singuri sau alături de un adult. Le oferă părinților, profesorilor sau altor adulți implicați în îngrijirea copiilor câteva reflecții și idei despre cum îi pot ajuta pe cei mici să-și dezvolte obiceiuri productive pentru întreaga viață.

Știința din spatele acestor obiceiuri este discutată într-o manieră practică, cu exerciții și activități. Neuroștiința minții este simplificată, pentru a putea fi înțeleasă de cei mici, astfel folosind-o în avantajul lor.

O carte care ajută copiii să-și înţeleagă și să-și stăpânească emoțiile, gândurile și comportamentul cu 10 obiceiuri productive.

Recomandată copiilor între 7 – 11 ani.

Cartea face parte din colecția Publica Youngster — Nonficțiune pentru copii și adolescenți: subiecte educative în texte captivante.

Despre Autor

Prof. STEVE PETERS este psihiatru consultant, specializat în funcționarea minții umane. În prezent lucrează în mai multe domenii, printre care consultanță, sănătate, educație și sport de elită.
Conduce și compania Chimp Management, care este implicată în acte de caritate.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor