Primele 20 de ore

Cum să înveți orice repede

  • Titlul original: The First 20 Hours
  • Ediția I 2018, paperback
  • Traducător: Raluca Chifu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 368 pagini
  • ISBN: 978-606-722-313-2

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Ce-ar fi dacă ați putea să învățaţi bazele oricărei abilități noi în cel mult 20 de ore?

Cercetările sugerează că e nevoie de 10 000 de ore pentru deprinde o nouă abilitate și pentru a deveni expert, iar primele ore sunt întotdeauna cele mai frustrante. Acesta este motivul pentru care este atât de greu să învățați o limbă străină, să cântați la un instrument, să jucați golf sau să faceți fotografii extraordinare.

Josh Kaufman oferă o soluție mai bună. Abordarea sa sistematică pentru deprinderea rapidă de abilități vă arată cum să descompuneți abilitățile de bază, să maximizați practica productivă și să eliminați barierele de învățare comune. În doar 20 de ore de practică deliberată și concentrată, puteți să învățați noțiunile de bază în timp record… și să vă distrați mai mult pe parcurs.

Un bestseller în devenire, Primele 20 de ore împarte procesul de învățare în pași simpli și eficienți, cu exemple din viața reală, care vă vor inspira. După ce veți citiți această carte, veți fi pregătiți să deprindeți oricâte abilități și să progresați cu proiectul acela mare, pe care-l amânați de ani de zile.

CHRIS GUILLEBEAU, autorul cărții Startup de 100$

Dacă semănați cu mine, vă veți simți atât de inspirați, încât vă veți opri din citit ca să aplicați această tehnică la propriul proiect amânat. După ce am citit primele cinci capitole, am încercat tehnica lui Josh, ca să învăț un nou limbaj de programare și sunt uluit de viteza cu care am început să progresez.

DEREK SIVERS, autorul cărții Orice îți dorești, fondatorul CD Baby, sivers.org

Oportunitățile extraordinare nu valorează nimic fără abilități. Gata cu scuzele! Kaufman ne demonstrează că toți avem capacitatea de a deveni experți.

SCOTT BELSKY, fondatorul Behance și autorul cărții Making Ideas Happen

Cu volumul de informație și de schimbare din zilele noastre, persoanele care se pot adapta și care pot învăța cel mai repede vor avea cel mai mult succes. Kaufman explică știința învățării în moduri utile, distractive și fascinante. Dacă vreți să vă păstrați locul de muncă, firma sau avantajul competitiv, această carte este pentru voi.

PAMELA SLIM, autoarea Escape from Cubicle Nation

Despre Autor

JOSH KAUFMAN e unul dintre cei mai importanți 100 de autori de cărți de afaceri din lume și a fost plasat de Amazon.com pe primul loc în topul scriitorilor de bestselleruri din domeniul afacerilor și al finanțelor. Discursul său TEDx despre Primele 20 de ore a fost vizionat de peste 5 milioane de ori în toată lumea, ajungând în primele 10 cele mai vizionate videoclipuri TEDx și în primele 100 cele mai vizionate discursuri TED publicate până în prezent.

Cercetările lui Josh au fost prezentate de The New York Times, BBC, The Wall Street Journal, The Fortune, Forbes, Time, Business Week, Wired şi CNN. Josh a ținut discursuri la Universitatea Stanford, la Google și la IBM. În 2013, revista Forbes a menționat JoshKaufman.net printre„Cele mai bune 100 de site-uri pentru antreprenori”.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor