Designing Your Life

Cum să-ți construiești o viață bună, de care să te bucuri din plin
  • Titlul original: Designing Your Life
  • Ediția I 2017 paperback, interior două culori
  • Traducător: Iulia Bertea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 296 pagini
  • ISBN: 978-606-722-263-0

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

#1 New York Times Bestseller
În sfârșit avem o carte care ne arată cum să construiești prin design, la orice vârstă, o viață împlinită!

Indiferent că avem 20, 40, 60 de ani sau peste, mulţi dintre noi încă mai căutăm un răspuns la eterna întrebare: „Ce vrei să te faci când o să fii mare?”. În Designing Your Life, Bill Burnett și Dave Evans, inovatori ai designului din Silicon Valley, se folosesc de experienţa lor pentru a te ajuta să descoperi ce îţi dorești și cum să obţii acel lucru.

Cursul lor de la Stanford, Life Design, s-a bucurat de un mare succes și a fost urmat și testat de mii de oameni, de la studenţi și profesioniști în plină carieră până la pensionari care își planifică un nou viitor. Metoda lor simplă, prezentată pentru prima dată sub formă de carte, te va învăţa cum să aplici instrumentele de bază ale designului ca să-ţi creezi o viaţă care să te împlinească.

Folosind povești de viaţă adevărate și tehnici demonstrate precum reformularea, construirea de prototipuri și hărţile mentale, vei afla cum să-ţi creezi calea, câte un pas pozitiv după altul, către o viaţă mai bună, proiectată de tine însuţi.

Pentru că o viaţă bine proiectată înseamnă o viaţă bine trăită.

Chiar funcţionează! O metodă dovedită știinţific, care a schimbat deja în bine mii de vieţi.

Te-ai împotmolit undeva, într-un aspect al vieții? Ai o problemă complicată? Această carte este o rezolvare excelentă.

Aceasta este cartea pentru următoarea decadă despre cum să-ți construiești cariera... cartea la care trebuie să ajungă oricine e gata să-și creeze viața pe care o doresc. — David Kelley, fondatorul IDEO

Despre Autor

BILL BURNETT este director executiv al Programului de Design de la Stanford. A obţinut licenţa și masteratul în design de produs la Stanford și a lucrat la nenumărate proiecte, de la laptopurile Apple PowerBook până la figurinele originale Star Wars. Deţine un număr semnificativ de brevete de mecanică și design și a câștigat premii pentru proiectarea mai multor produse, printre care și primul computer tip „tabletă”.

DAVE EVANS este director al Laboratorului de Life Design de la Stanford și a obţinut licenţa și masteratul în inginerie mecanică la Stanford. La începutul carierei sale a lucrat pentru Apple, unde a condus echipa care a proiectat mouse-ul și a introdus tipărirea laser pe scară largă. Ulterior, a contribuit la înfiinţarea dezvoltatorului de jocuri video de pionierat Electronic Arts.

Opinia cititorilor
Un adevărat ghid de autocunoaștere și dezvoltare personală - (04.10.2019)
Dacă te numeri printre cei care se întreabă cum ar fi dacă… citește această carte și dă frâu liber ideilor geniale ascunse într-un colț de suflet.