Startup de 100$

Reinventează felul în care îți câștigi existența, fă ceea ce-ți place și creează-ți un viitor nou
  • Titlul original: The $100 Startup
  • Ediția I 2013, paperback
  • Traducător: Diana Dorobanțu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 318 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-39-3

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 44,00 lei

Descriere

Detalii

De-a lungul călătoriilor şi cercetărilor sale, Chris a descoperit 1.500 de indivizi asemenea lui care și-au construit afaceri cu venituri de peste 50.000$ anual pornind de la o investiţie modestă (în multe cazuri 100$ sau mai puţin); din acest grup, a ales să se concentreze asupra celor mai surprinzătoare 50 de studii de caz. În aproape toate aceste exemple, oameni fără abilități speciale au descoperit că puteau valorifica anumite aspecte ale pasiunilor lor şi au reușit să-şi organizeze vieţile astfel încât să se bucure de mai multă libertate şi împlinire personală.

Cartea pe care o ții în mână reunește cele mai valoroase lecţii primite de la cei care au învăţat cum să găsească drumul spre succes prin ceea ce fac. Totul stă în a descoperi unde se intersectează „pregătirea” ta – chiar dacă nu o consideri aşa – cu lucrurile pentru care oamenii sunt dispuși să plătească o sumă de bani. Nu ai nevoie de un MBA, nici de un plan de afaceri și nici de angajaţi. Ai nevoie doar de un produs sau de un serviciu obținut din ceea ce faci deja cu plăcere, de oameni dispuși să plătească şi de un mod de a fi plătit.

Startup de 100$ este o carte de tipul „doi în unu“: e un șut în fund care să te facă să-ţi urmezi visul şi o hartă ca să nu te rătăcești odată ce ai pornit la drum. Dacă nu te simți pregătit să-ţi lansezi propria afacere după ce citeşti această carte, trebuie să te întorci şi s-o citeşti din nou!” DANIEL H. PINK, autor Drive (Publica, 2011)

„Volumul Startup de 100$ este plin de date, recomandări, modele şi exemple concrete. Bine gândit, amuzant şi extrem de uşor de parcurs, acest ghid îți arată cum oameni obişnuiţi îşi pot construi, după propriile reguli, existenţe solide, independente şi cu un scop în sine.” GRETCHEN RUBIN, autor The Happiness Project

„În acest ghid valoros, Chris Guillebeau ne arată cât de ușor este să transformi o idee într-o afacere de succes. E mai simplu decât ne-am fi imaginat. De fapt, îți poți menține viața pe făgașul actual în timp ce verifici dacă ideea ta de afaceri stă sau nu în picioare. Tu decizi cărei idei merită să i te dedici, iar cartea aceasta te va ajuta să te trezeşti în fiecare dimineață cu entuziasmul de a merge mai departe.” TONY HSIEH, CEO Zappos.com şi autor Cum să livrezi fericire (Publica, 2011)

„Banii pe care îi ai îţi sunt suficienţi. Chris o spune clar: nu mai ai nicio scuză. Începe! Începe acum, nu mai târziu. Grăbeşte-te!” SETH GODIN, autor Ești de neînlocuit (Publica, 2012)

Despre Autor

Chris Guillebeau este antreprenor, călător şi scriitor. La cei 35 de ani pe care îi are, a reușit să viziteze aproape toate țările din lume, lucrând pe cont propriu pentru diferite publicaţii online, ori ca voluntar în Africa de Vest. În calitate de gazdă a World Domination Summit, o adunare internaţională a oamenilor cu idei creative, Chris se preocupă îndeosebi de încurajarea demersurilor individuale şi de „a da umanității ceva înapoi”. În fiecare lună, site-ul său, ChrisGuillebeau.com, este accesat de peste 300 000 persoane.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
Inspirationala si informativa - (22.08.2016)
Dorinta mea enorma de a face ceea ce-mi place m-a facut sa-mi cumpar aceasta carte, in speranta ca ma va ajuta sa capat o intelegere mai buna a realizarii banilor prin metode proprii.

Cartea de fata nu numai ca a reusit sa ma inspire foarte mult in construirea unei afaceri proprii, in cazul meu, online, dar a reusit sa ma invete unele principii pe care le pot aplica pentru o mai buna vanzare a produselor si o mai buna comunicare cu viitorii mei clienti.

Sunt foarte multumit de carte, si sunt sigur ca dupa ce o sa citesc si alte carti, voi reveni asupra acesteia, in speranta ca dupa o a doua citire o sa invat si mai multe.

Recomand aceasta carte atat persoanelor care au deja afaceri proprii cat si persoanelor care vor sa devina antreprenori. Iti ofera detalii despre lumea antreprenoriatului si a realizarii banilor din perspective diferite, ceea ce te poate face sa iti gasesti acea idee pe care o cauti de mult, sau sa realizezi cum anume iti poti imbunatatii afacerea.

Merita toti banii, si abia astept sa o recitesc!