Deep Work

Concentrarea ca superputere într-o lume a perturbărilor
  • Titlul original: Deep Work
  • Ediția II 2018, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 304 pagini
  • ISBN: 978-606-722-325-5

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 44,00 lei

Descriere

Detalii

IPOTEZA MUNCII PROFUNDE: abilitatea de a îndeplini o muncă profundă devine din ce în ce mai rară și, implicit, din ce în ce mai valoroasă în economia noastră. Drept urmare, cei foarte puțini care cultivă și, mai apoi, transformă această abilitate în esența vieții lor profesionale, vor prospera. Deep Work are două țeluri: primul este de a convinge cititorii că ipoteza muncii profunde este adevărată. Cel de‑al doilea, este de a-i învăța pe cititori să profite de această realitate, antrenându‑și mintea și transformându‑și obiceiurile de lucru prin plasarea muncii profunde în centrul vieții lor profesionale.

În loc să susțină că perturbările sunt nocive, Cal Newport celebrează forța opusului acestora în noua sa carte, Deep Work, pe care o împarte în două părți. Mai întâi, demonstrează că, în aproape orice profesie, cultivarea unei etici a muncii profunde va produce beneficii majore. Ulterior, prezintă cititorilor patru reguli prin care pot deprinde abilitatea de a se concentra intens, transformându-și astfel mintea și obiceiurile.

Deep Work este un ghid indispensabil tuturor celor care caută succesul focalizat într-o lume a perturbărilor.

Pe măsură ce automatizarea și externalizarea reconfigurează spațiul de lucru, abilitatea de care avem nevoie este aceea de a îndeplini o muncă profundă. Cartea lui Cal Newport ne învață cum ne putem concentra intens, într-un mediu lipsit de perturbări, lucru care ne ajută să învățăm rapid și să atingem performanța. Gândiți-vă că este un fel de calistenie pentru minte și începeți programul de astăzi.
DANIEL PINK, autorul cărților Drive și A vinde e omenește

Cal Newport vorbește despre importanța abilității omului de a se concentra intens și descrie pașii prin care putem deprinde această abilitate pentru a atinge performanța.
ADAM GRANT, autorul cărților A da și a lua și Originalii

Cartea conține o serie de tactici pentru profesioniștii de toate felurile, prin intermediul cărora se pot diferenția de restul jucătorilor din piața aglomerată a talentelor. Deep Work ne arată de ce Cal Newport este unul dintre cei mai provocatori gânditori despre viitorul muncii.
BEN CASNOCHA, coautor al cărții Alianța

MUNCA PROFUNDĂ reprezintă abilitatea de a vă concentra fără să vă lăsați distrași de sarcinile care vă solicită intelectul. Vă permite să acumulați rapid informații complexe și să ajungeți la rezultate mai bune, într-un timp mai scurt. Nu în ultimul rând, munca profundă vă face să deveniți mai buni în profesia voastră și vă dă sentimentul de împlinire. Pe scurt, este un fel de superputere în economia din ce în ce mai competitivă a secolului XXI. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor și-au pierdut abilitatea de a aprofunda munca, pentru că își petrec timpul într-un vârtej frenetic de e-mailuri și social media, fără să realizeze că există o cale mai bună de a prospera. – CAL NEWPORT

Despre Autor

CAL NEWPORT este asistent universitar și predă informatică la Universitatea Georgetown. A introdus termenul de ,,muncă profundă” într-o serie de articole publicate pe celebrul său blog, Study Hacks: Decoding Patterns of Success. Locuiește la Washington, D.C., împreună cu soția și copiii săi. Pentru mai multe informații, accesați CalNewport.com.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
Super - (13.12.2017)
Super carte! Recomand!