Creierele geniale ale lui Kay

  • Titlul original: KAY’S BRILLIANT BRAINS
  • Ediția I 2023, paperback, ilustrații de Henry Paker
  • Traducător: Florin Tudose
  • Dimensiuni: 11,1 x 17,8 cm
  • 112 pagini
  • ISBN: 978-606-722-576-1

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 39,00 lei

Special Price 31,20 lei

Descriere

Detalii

O sută de miliarde de oameni au trăit până acum pe Pământ. Din păcate, cartea asta ar fi fost mult prea grea dacă v-aș fi povestit despre toți, așa că am ales să vă vorbesc doar despre ZECE DINTRE EI. Dar nu sunt oricare zece, ci unii care au schimbat lumea pentru totdeauna.

De exemplu, Ada Lovelace, care a inventat programarea acum două sute de ani. (Și căreia i s-a interzis să intre în biblioteci.)

Sau Thomas Edison, care a inventat camera de filmat, becul și modul în care putem să înregistrăm muzică. (Și care a mers la școală doar până la 12 ani.)

Ori Amelia Earhart, prima femeie care a pilotat un avion peste un ocean imens. (Deși pe vremea ei nu puteai urmări un film în timpul zborului. Plictisitor…)

Conținând 4 523 825 de informații (OK, s-ar putea să fi scos din burtă numărul ăsta), această celebrare amuzantă a zece dintre cele mai ingenioase genii a fost scrisă special pentru Ziua Internațională a Cărții 2023 de Adam Kay și Henry Paker, doi autori care au dărâmat toate recordurile cu cărțile lor, asta și asta.

Despre Autor

ADAM KAY a fost medic junior, lucru care speră că este destul de evident de-acum. În prezent este scriitor, scenarist și comedian. Cărțile sale O să vă cam usture, De gardă-n noaptea de Crăciun, Anatomia lui Kay, Minunata medicină a lui Kay și Nedoctoricit s-au vândut în peste 3 milioane de exemplare, au strâns sute de mii de lire sterline pentru organizații umanitare, au fost traduse în 37 de limbi și au primit nenumărate premii. Dar lui nu-i place să se dea mare cu asta.

Trăiește în Oxfordshire cu câinele și soțul său (a nu se înțelege una și aceeași ființă).

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor