De gardă-n noaptea de Crăciun

Jurnalul sărbătorilor petrecute în spital de autorul bestsellerului O să vă cam usture

  • Titlul original: Twas The Nightshift Before Christmas
  • Ediția I 2020, paperback
  • Traducător: Florin Tudose
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 176 pagini
  • ISBN: 978-606-722-417-7

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 35,00 lei

Special Price 24,50 lei

Descriere

Detalii

Crăciunul bate la ușă, cârnații au fost afumați…, dar milioane de angajați din sistemul de sănătate merg la muncă. În acest cadou perfect pentru oricine a călcat vreodată pragul unui spital, Adam Kay face o incursiune în jurnalele sale, oferindu-ne o privire dincolo de perdeaua sanitară, una pe cât de amuzantă, pe atât de înfiorătoare, dar mereu emoționantă.

De gardă-n noaptea de Crăciun este o declarație de dragoste pentru toți cei care-și petrec sărbătorile în linia întâi, aducând pe lume copii sau extrăgând din diverse orificii cele mai neașteptate obiecte. În cea mai frumoasă perioadă a anului!

Cadoul perfect pentru Crăciun. Plin de situații amuzante. Cărticica asta sigur îi va binedispune pe cititorii care o vor găsi sub brad.The Times

Puțin spus ilar… O continuare de dimensiuni reduse, dar cu o compoziție perfectă a cărții O să vă cam usture, această pastilă de bună dispoziție cu iz de Crăciun continuă să aducă în prim-plan umorul negru și munca dedicată a celor din sistemul medical. — Stylist

Un instantaneu de umanitate amuzant și pătrunzător.Radio Times

O să râdeți cu lacrimi. — Good Housekeeping

Ilară și emoționantă. — Irish Times

Combinația unică a lui Kay de informații din culisele medicale, umor și cinism.Daily Mirror

Humour Book of the Year 2019 Sunday Times

Despre Autor

ADAM KAY este comediant premiat și autor al bestsellerului care a vândut milioane de exemplare, O să vă cam usture. Înainte de a deveni scriitor a lucrat ca medic junior, ceea ce ar trebui să fie destul de evident de-acum. Trăiește în Oxfordshire.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor