Creierul puternic pentru tinerii cititori

Mai inteligent, mai fericit, mai puternic
  • Titlul original: HJÄRNSTARK JUNIOR. Smartare, Gladare, Starkare
  • Ediția I 2023, paperback
  • Traducător: Carmen Vioreanu (din suedeză)
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 132 pagini
  • ISBN: 978-606-722-559-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 49,00 lei

Special Price 39,20 lei

Descriere

Detalii

Când faci mișcare îți ajuți creierul să facă tot ce are de făcut.
Te asiguri că pot fi trimise mai multe semnale și că acestea ajung la locul potrivit cu mesajul potrivit. Printre multe altele. Da, când faci mișcare, întregul creier funcționează mai bine și poate lucra mai eficient. În paginile acestei cărți vei vedea cum funcționează toate astea.
Acum, cel mai important este să înțelegi un lucru: creierul tău chiar poate fi schimbat în bine, iar cea mai bună modalitate de a realiza acest lucru este să te miști.Anders Hansen și Mats Wänblad

Vrei să fii puțin mai bun la majoritatea lucrurilor? Și poate și puțin mai vesel? Da, cine nu vrea așa ceva?!

Folosind date din cartea de succes Creierul puternic, ediția pentru cititorii adulți, Anders Hansen și Mats Wänblad îți oferă aici rețeta pentru a deveni o versiune mai bună a ta făcând mișcare. Pentru că de pe urma mișcării nu beneficiază doar corpul tău, ci și creierul, care dezvoltă o „treaptă de viteză” suplimentară.

Citește această carte și urmează sfaturile – noi îți promitem că în curând te vei concentra mai bine, vei gândi mai repede și vei fi mai creativ. În plus, vei ține minte mai multe lucruri. Ca bonus, vei fi mai bun la jocurile pe calculator.

Refuză oferta noastră dacă poți!

Despre Autor

Anders Hansen este medic primar psihiatru și scrie articole despre cercetarea medicală și medicamente, dar și cărți, printre care Creierul puternic, Creierul deprimat și Creierul ecranului, aceasta din urmă având și o ediție pentru tinerii cititori.
A participat la emisiuni de televiziune precum Vetenskapens värld (Lumea științei) și Nobelstudion (Studioul Nobel). În plus, e autorul și prezentatorul serialului TV de popularizare a științei Din hjäna (Creierul tău), difuzat de SVT, televiziunea suedeză. A susținut sute de conferințe, iar ediția emisiunii radiofonice Sommar i P1 (Vara pe canalul P1) la care a participat în 2019 a fost cea mai ascultată din toate timpurile.

Mats Wänblad este autor de cărți pentru copii și tineri și a scris, printre multe altele, cărțile Så funkar det! (Așa funcționează lucrurile) și bestsellerul ABC-klubben (Clubul ABC). În plus, traduce filme și cărți, ține prelegeri despre tehnici narative și organizează cursuri de scriere pentru toate vârstele, cel mai adesea în școli.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor