Quiet

Puterea introvertiților într-o lume asurzitoare
 • Titlul original: Quiet
 • Ediția I 2018, paperback
 • Traducător: Ianina Marinescu
 • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
 • 464 pagini
 • ISBN: 978-606-722-281-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 69,00 lei

Special Price 55,20 lei

Descriere

Detalii

Cel puțin o treime dintre persoanele pe care le cunoaștem sunt introvertite – preferă să asculte, în loc să vorbească; inovează și creează, dar nu le place să se autopromoveze; se descurcă mai bine să lucreze de unii singuri, decât în echipă. Introvertiților ca Rosa Parks, Chopin, dr. Seuss, Steve Wozniak le datorăm multe dintre marile contribuții la progresul societății.

În Quiet, Susan Cain susține că introvertiții sunt extrem de subapreciați și ne arată cât de mult avem de pierdut din această cauză. Ea schițează evoluția Idealului de Extravertire pe parcursul secolului XX și explorează modul în care a ajuns să pătrundă în cultura noastră. De asemenea prezintă introvertiți de succes, de la un personaj spiritual și plin de energie, care vorbește în public, apoi își reîncarcă bateriile în solitudine, la un agent de vânzări care bate toate recordurile și care recurge discret la forța întrebărilor. Cu argumente susținute cu pasiune, cu studii excelente și poveștile de neuitat ale unor oameni reali, Quiet are forța de a schimba pentru totdeauna modul în care îi percepem pe introvertiți și, la fel de important, modul în care se percep ei înșiși.

O carte importantă, care ar trebui să le dea curaj tuturor celor cărora li s-a spus vreodată: „Vorbește!”. - People

O examinare a psihicului uman. O carte interesantă, care are potențialul de a schimba vieți, de pe urma căreia sigur vor profita și introvertiții, și extravertiții. - Kirkus

Este o plăcere să citești această carte care îi va face pe introvertiți și pe extravertiți să se gândească de două ori la cele mai bune modalități prin care să fie ei înșiși și să interacționeze cu cei care au un tip diferit de personalitate. - Library Journal

Apariția ediției în limba română a cărții lui Susan Cain este susținută de EY România.

Despre Autor

Susan Cain este cofondatoarea companiei Quiet Revolution LLC și autoarea cărții Quiet: Puterea introvertiţilor într-o lume asurzitoare, bestseller New York Times, tradusă în 36 de limbi şi numită de revista Fast Company cea mai bună carte a anului. Prezentarea ei la TED Talks, „The Power of Introverts”, a zdrobit toate recordurile, având peste zece milioane de vizualizări. A ținut mai multe prezentări la Microsoft, Google, U.S. Treasury, S.E.C, Harvard, Yale, West Point și U.S. Naval Academy.

Este absolventă cum laude a Facultăților de Drept de la Princeton și Harvard. În 2014, a făcut un parteneriat cu Steelcase, o companie de design interior pentru birouri, creând Susan Cain Quiet Spaces, cu o gamă de aranjamente arhitecturale, mobilier, materiale și tehnologie care să susțină introvertiții la locul lor de muncă. Locuiește în Hudson River Valley, alături de soțul ei și de cei doi fii ai lor.

Pentru mai multe informații vizitați site-ul www.thepowerofintroverts.com sau urmăriți contul său de pe Twitter @susancain.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

 • Invizibilii

  Invizibilii

  Preț normal: 39,00 lei

  Special Price 31,20 lei

 • Alianţa

  Alianţa

  Preț normal: 29,00 lei

  Special Price 23,20 lei

 • Grit

  Grit

  Preț normal: 65,00 lei

  Special Price 52,00 lei

 • Popular

  Popular

  Preț normal: 45,00 lei

  Special Price 36,00 lei

 • Dulce-amar

  Dulce-amar

  Preț normal: 59,00 lei

  Special Price 47,20 lei

Opinia cititorilor
Introvertiti și extravertiti, aceasta carte este pentru voi! - (16.08.2019)
Cartea este o adevarata revelatie pentru fiecare cititor. Introvertitii se vor regasi in minunatele povesti si vor indrazni sa viseze la mai mult, sa aiba incredere in fortele proprii si sa renunte la mastile purtate de dragul acceptarii. Extravertitii vor constientiza ca sunt inconjurati de introvertiti si vor invata sa le respecte nevoile, dorintele si propriul spatiu.