Steve Jobs – biografia autorizată

  • Titlul original: Steve Jobs
  • Ediția I 2011, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea, Anda Sebeși, Dan Bălănescu
  • Dimensiuni: 16,5 x 23,5 cm
  • 664 pagini
  • ISBN: 978-973-1931-93-7

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 129,00 lei

Special Price 103,20 lei

Descriere

Detalii

Pornind de la o serie de peste 40 de interviuri cu Steve Jobs, derulate de-a lungul a peste doi ani – precum și pe intervievarea a peste o sută de persoane apropiate lui Jobs, familie, prieteni, adversari, competitori sau colegi – Walter Isaacson a reușit să creioneze portretul vieții trepidante și a personalității de o intensitate mistuitoare a unui antreprenor creativ, care, prin pasiunea sa pentru perfecțiune și prin hotărârea încrâncenată, a revoluționat șase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animație, muzica, telefoanele, tabletele computerizate și conținutul digital.

Într-un moment în care Statele Unite caută modalități de a-și susține întâietatea în domeniul inovației, în care societățile din întreaga lume încearcă să construiască economii creative, adecvate epocii digitale, Jobs reprezintă emblema absolută a inventivității, imaginației și inovației neabătute. Steve Jobs știa că cea mai bună cale de a crea valoare în secolul XXI rezidă în conectarea creativității cu tehnologia, aşa că a construit o companie în cadrul căreia salturile imaginației s-au îmbinat cu remarcabile reușite din domeniul ingineriei. El și colegii săi de la Apple au fost capabili să gândească diferit: nu au contribuit doar la dezvoltarea unor produse superioare din punct de vedere tehnologic, ci au creat dispozitive complet noi și servicii despre care consumatorii nici măcar nu știau că au nevoie.

Nu a fost un șef sau un om exemplar, nici un model demn de urmat. Mânat de demoni, era capabil să provoace furia și disperarea celor din jur. Însă personalitatea, pasiunile și produsele sale se întrepătrundeau, la fel ca și componentele hardware și software ale companiei Apple, alcătuind un sistem integrat. Așadar, povestea sa este una instructivă și totodată plină de povețe, conținând lecții despre inovație, caracter, leadership și valori.

Despre Autor
Walter Isaacson este CEO-ul Institutului Aspen; anterior acestei funcții ocupând poziția de președinte al trustului media CNN și editor al prestigioasei publicații Time Magazine. De asemenea, este autorul biografiilor Einstein: His Life and Universe (2008), Benjamin Franklin: An American Life (2004) și Kissinger: A Biography (2005), lucrări care s-au bucurat atât de recunoașterea criticilor, cât și de un mare succes la public.
Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
Cum sa nu-l indragesti pe acest om? - (10.08.2016)
Probabil ca, exceptandu-i pe cei care au simtit pe propria piele obsesia lui pentru perfectiune, restul lumii l-a adorat pentru ea. Nici nu e de mirare: http://www.invatamanagement.com/2016/05/24/biografia-lui-steve-jobs/
Carte buna, nu e pentru oricine - (03.07.2012)
Daca ar fi sa rezum cartea intr-o fraza asa as face-o:
"Steve Jobs, un om cu Narcissistic personality disorder si obsesia controlului participa la crearea unei industrii globale si revolutioneaza 3 alte industrii."

Cumparati cartea daca sunteti:
fan mac
fan jobs
student(a) la economie

Nu cumparati cartea daca:
sunteti pasionati de literatura –> e scrisa foarte jurnalistic in anumite parti
nu aveti bani disponibili –> nu merita sa dati acum banii de pe cardul de credit pe aceasta carte.