Tu, copilul tău și școala

Cum să ajungi la cea mai bună educație
  • Titlul original: You, Your Child and School
  • Ediția I 2018, paperback
  • Traducător: Louis Ulrich
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 328 pagini
  • ISBN: 978-606-722-294-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 59,00 lei

Special Price 47,20 lei

Descriere

Detalii

În toată lumea, părinții sunt foarte preocupați de educația copiilor, mai ales acum, când educația a devenit un câmp minat al politicii și al controverselor.

Unul dintre cei mai influenți pedagogi din lume, Robinson a purtat nenumărate conversații cu părinții despre dilemele cu care se confruntă aceștia.

Demontând multe mituri și abordând opțiuni și controverse cruciale în privința școlarizării, Tu, copilul tău și școala este o carte esențială pentru părinții care vor să învețe despre tipul de educație de care copiii lor au cu adevărat nevoie și despre ce pot face ei pentru a se asigura că o primesc.

Dacă îți faci griji despre ce se va întâmpla cu copiii tăi în școală, Sir Ken Robinson este aici să te ajute. Acesta este un ghid realist și cât se poate de practic pentru a evita stilul parental de tip elicopter, jucând în același timp un rol activ în educația copiilor tăi – și, în ultimă instanță, în ceea ce privește fericirea și succesul lor.

Adam Grant, autorul cărților Originalii și A da și a lua

La ce ar trebui să te uiți ca părinte când vine vorba despre educația copiilor tăi? Cum poți spune dacă școala în care învață este potrivită pentru ei și ce poți face dacă nu este așa?

Mulți părinți sunt îngrijorați de stresul testelor și temelor, de reducerile programelor, de creșterea numărului medicamentelor „de studiu”, de riscurile de agresiune socială la şcoală și în mediul online, de costurile facultăţilor.

În această carte nouă și importantă, Robinson oferă principii clare și sfaturi practice despre felul în care să-ți susții copilul de la grădiniță până în clasa a XII-a, în cadrul sistemului educațional sau în afara lui.

Apariția ediției în limba română a cărții semnate de Sir Ken Robinson împreună cu Lou Aronica este susținută de Erste Asset Management.

Despre Autor

SIR KEN ROBINSON, doctor în educație, este un reputat specialist internațional în domeniul creativității, inovației și resurselor umane. De asemenea este unul dintre cei mai buni speakeri din lume, discursurile sale având un impact profund asupra publicului.

Cu peste 37 de milioane de vizionări, discursul său TED din 2006, „Do schools kill creativity?”, a fost cel mai urmărit din istoria TED. În 2011 a fost numit de revista Fast Company „unul dintre gânditorii de elită ai lumii în ceea ce privește creativitatea și inovația” și a fost inclus pe lista celor mai importanți 50 de lideri de opinie în domeniul afacerilor la nivel mondial.

Pentru mai multe informații despre Sir Ken Robinson vizitați site-ul www.sirkenrobinson.com.

LOU ARONICA a scris mai multe cărți de ficțiune și de nonficțiune, printre care The Element, un bestseller New York Times scris împreună cu Sir Ken Robinson. A fost peste 20 de ani senior executive în industria de publishing.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor