Coaching pentru performanță

Practica și principiile coachingului și ale leadershipului
  • Titlul original: Coaching for Performance
  • Ediția V 2018, paperback, ediție aniversară 25 de ani, actualizată, revizuită și adăugită
  • Traducător: Emilia Vasiliu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 432 pagini
  • ISBN: 978-606-722-285-2

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Coaching pentru performanţă este biblia industriei şi cu siguranţă lucrarea de referinţă pe care se bazează cei care sunt implicaţi în activităţi de coaching.

Cartea prezintă un şablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum conştientizare şi responsabilizare, unul care se bazează pe metoda întrebărilor şi a abilităţii de a asculta. Whitmore ne introduce în teoretizările modelului G R O W, ca format pentru şedinţele de training.

Spre deosebire de cultura tradiţională de management, un trainer crede mai întâi de toate în potenţialul clientului. Whitmore ştie că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt constienţi.

COACHING PENTRU PERFORMANȚĂ ESTE CEA MAI BUNĂ CARTE PENTRU COACHII, LIDERII, MANAGERII DE TALENTE ȘI PROFESIONIȘTII DIN TOATĂ LUMEA.

Un bestseller internațional, care prezintă influentul model GROW, această carte reprezintă un text fundamental pentru profesia de coach. Explică motivele pentru care cheia productivității, a dezvoltării și a implicării este să le oferi oamenilor posibilitatea de a da ce au mai bun din ei. O cultură plină de însemnătate a coachingului are potențialul de a transforma relațiile dintre diferite organizații și angajați și de a-i pune și pe unii, și pe ceilalți pe drumul către succesul pe termen lung.


Această ediție aniversară, considerabil revizuită și adăugită, scrisă de Sir John Whitmore, pionierul coachingului, și de Performance Consultants, liderii mondiali în coachingul de performanță, va revoluționa metoda tradițională de abordare a culturii organizaționale. Exercițiile practice noi, exemplele din zona corporatistă, dialogurile despre coaching și glosarul de la finalul cărții susțin procesul de învățare. La acestea se adaugă un capitol nou, de impact, care vorbește despre măsurarea beneficiilor și a câștigului aferente investiției în  coaching.

În cea de-a cincea ediție a cărții Coaching pentru performanță, Sir John Whitmore și Performance Consultants explică de ce este nevoie pentru a ajunge la performanţa de top şi demontează miturile despre coaching.

John McFarlane, Preşedinte Barclays PLC şi The CityUK

Coaching pentru performanţă are un impact direct asupra modului în care muncim în companiile noastre. Le oferă liderilor și profesioniștilor în coaching un instrument fantastic și extrem de eficient pentru dezvoltarea oamenilor.

Jean-Louis Araignous
Coaching Program Manager,
Volvo Group University

Culturile care se bazează pe coaching au rezultate mai bune, sunt mai cinstite și mai sustenabile decât cele care merg pe sistemele tradiționale de management. Coaching pentru performanță este pentru orice lider care vrea să atingă excelența.

Ludo Van der Heyden
Profesor, INSEAD

Prima și cea mai bună carte pentru lideri și pentru profesioniștii în coaching, fie ei tineri sau experimentați. Trece dincolo de abilitățile pe care le analizează cu dibăcie și explică însăși esența coachingului.

Carol Kauffman, PhD

Despre Autor

SIR JOHN WHITMORE a fost un gânditor strălucit în leadership şi schimbarea organizaţională. A lucrat pentru companii multinaţionale cu scopul de a crea o cultură de coaching în activitatea de management şi în programele de leadership. A scris cinci cărţi despre sport, leadership și coaching, cea mai cunoscută dintre ele fiind Coaching for Performance cu peste 500 000 de exemplare vândute şi tradusă în 22 limbi.

Pentru activitatea sa, Whitmore a primit Premiul Preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Coaching şi a fost considerat de cotidianul Independent business-coachul numărul 1 din lume.

Sir John Whitmore a fondat Performance Consultants împreună cu David Hemery și David Whitaker.  Ei au fost primii care au definit activităţile de coaching şi au creat un proces de învăţare experienţială destinat depăşirii obstacolelor interne care ne stau în calea succesului (precum frica, îndoiala şi convingerile limitative).

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cumpărătorilor