Coaching pentru performanță

Practica și principiile coachingului și ale leadershipului
  • Titlul original: Coaching for Performance
  • Ediția IV 2014, paperback, ediție revizuită și adăugită. Capitole noi despre leadership și inteligența emoțională
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 344 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-71-3

Disponibilitate: În stoc

47,20 lei
Descriere

Detalii

Coaching pentru performanță este un proiect al editurii Publica, susținut de Ascendis.

Aflată la cea de-a patra ediţie, Coaching pentru performanţă este biblia industriei şi cu siguranţă lucrarea de referinţă pe care se bazează cei care sunt implicaţi în activităţi de coaching.

Cartea prezintă un şablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum conştientizare şi responsabilizare, unul care se bazează pe metoda întrebărilor şi a abilităţii de a asculta. Whitmore ne introduce în teoretizările modelului G R O W pentru activităţi de coaching - Obiectiv, Realitate, Opţiune, Voinţă - ca format pentru cursurile de training.

Spre deosebire de cultura tradiţională de management, un trainer crede mai întâi de toate în potenţialul clientului. Whitmore ştie că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt constienţi.

Tradus în peste 22 limbi, acest instrument unic de training este utilizat de organizaţii mici şi mari, din aproape toate colţurile lumii, de la Coca Cola, IBM şi Ford Motor Company la Departamentele de Poliţie din Hollywood sau Florida, pentru dezvoltarea abilităţilor personale şi profesionale ale liderilor.

Coaching pentru performanţă ilustrează ceea ce înseamnă coaching cu adevărat, la ce foloseşte, când şi în ce măsură poate fi folosit şi cine îl poate practica aşa cum trebuie. Această carte vă poate ajuta să recunoaşteţi potenţialul şi valoarea deosebită pe care o pune în joc activitatea de coaching şi vă poate orienta pe calea unei descoperiri de sine care va avea un efect profund asupra succesului dumneavoastră în afaceri, sport sau alte domenii.

O lectură obligatorie pentru toţi trainerii care doresc să se perfecţioneze. Aducând laolaltă simplitatea procesului de coaching şi scopul extins al acestei profesii într-un mod provocator şi plăcut, Coaching pentru performanţă reprezintă o prognoză pentru evoluţia necesară a lumii de business şi de coaching. Laura Whitworth, co-fondator al The Coaches Training Institute şi autor al Co-Active Coaching

Coaching-ul este o preocupare zilnică a managerului modern, fiind în același timp o profesie, un stil de leadership, dar și un fel de a gândi al zilelor noastre. Persoanele care se simt atrase de perspectiva de a fi coach ar trebui să înceapă prin a citi această carte. Ascendis

Despre Autor

SIR JOHN WHITMORE este un gânditor strălucit în leadership şi schimbare organizaţională. În plus, lucrează pentru companii multinaţionale cu scopul de a crea o cultură de coaching în activitatea de management şi în programele de leadership. A scris cinci cărţi despre sport, leadership și coaching, cea mai cunoscută dintre ele fiind „Coaching for Performance“ cu peste 500 000 de exemplare vândute şi tradusă în 22 limbi.

Pentru activitatea sa, Whitmore a primit Premiul Preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Coaching şi a fost considerat de către cotidianul „Independent“ business-coach-ul nr. 1 din lume.

John a fondat Performance Consultants împreună cu David Hemery și David Whitaker. Ei au fost primii care au definit activităţile de coaching şi au creat un proces de învăţare experienţială destinat depăşirii obstacolelor interne ce ne stau în calea succesului precum frica, îndoiala şi convingerile limitative.

Opinia cumpărătorilor