Coaching zi de zi

Spune mai puțin, întreabă mai mult și schimbă pentru totdeauna felul în care conduci
  • Titlul original: The Coaching Habit
  • Ediția I 2017 paperback
  • Traducător: George Bragadireanu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 240 pagini
  • ISBN: 978-606-722-250-0

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 49,00 lei

Special Price 34,30 lei

Descriere

Detalii

În cartea lui Michael Bungay Stanier, coachingul devine o parte integrantă și informală a programului de zi cu zi, prin care managerii și echipele acestora reușesc să muncească mai puțin, dar să aibă rezultate de impact. Grație experienței acumulate în anii în care a ajutat peste 10 000 de manageri extrem de ocupați, din toată lumea, să deprindă abilitățile practice ale coachingului, Bungay Stanier reușește să explice modul în care poate fi stimulat potențialul oamenilor. Prin intermediul a șapte întrebări esențiale, autorul arată cum se pot dezvolta metodele de coaching care duc la rezultate excepționale prin simplul fapt de a vorbi mai puțin și de a pune întrebări mai multe.

Întrebarea de inițiere: treci direct la subiect;
Întrebarea revelatoare: nu devia de la subiect;
Întrebarea leneșă şi întrebarea strategică: economisește timp atât pentru tine, cât și pentru ceilalți;
Întrebarea de concentrare și întrebarea de fundamentare: depășește orice provocare, fie ea personală sau profesională;
Întrebarea pentru învățare: asigură-te că și ceilalți vor înțelege la fel de bine ca tine beneficiile coachingului.

Michael Bungay Stanier decantează ceea ce este esențial despre coaching sub forma a șapte întrebări. Când vei stăpâni această metodă simplă, dar profundă, vei obține două beneficii. Pe de o parte, vei oferi o susținere eficientă angajaților și colegilor tăi. Pe de altă parte, s-ar putea să descoperi că tocmai ai devenit tu însuți un coach extraordinar.
Daniel H. Pink, autorul cărților A vinde e omenește și Drive

Îți trebuie destul de mult curaj ca să pui o întrebare în loc să oferi un sfat, să dai un răspuns sau o soluție. În această carte practică și plină de inspirație, autorul ne împărtășește șapte întrebări transformative, care vor face o diferență semnificativă în felul în care ne conducem afacerile și îi ajutăm pe oameni.
Brené Brown, autoarea cărților Ridică-te din propria cenușă mai puternic ca oricând și Darurile imperfecțiunii

Obiceiurile bune se învață. Coachingul bun, de asemenea, se învață și se rafinează, prin studiu și practică neîncetate.
O carte despre coaching – ca abordare și ca ingredient al leadershipului. O ediție dedicată coachilor de azi și de mâine.
Banca Transilvania

Despre Autor

„Numele meu este Michael. Și pot să sar. Vreți să mă vedeți cum sar?”Acesta este felul în care Michael Bungay Stanier obișnuia să se prezinte la doar trei ani în fața unor străini, prin supermarketuri.

Această carte este doar o versiune mai elaborată a aceluiași lucru. Poți citi mai multe despre realizările lui Michael pe site-ul boxofcrayons.biz. Dacă ești genul interesat de istorie, poți afla că Michael s-a lovit odată la cap cu o lopată și a intrat în comă, a primit primul cec în calitate de autor pentru o poveste romantică intitulată The Male Delivery și a urmat cursurile Facultății de Drept, unde a apărut într-o satiră cu titlul Synchronized Nude Male Modelling. Lucrul care i-a adus succesul și l-a ajutat să obțină o bursă Rhodes și, ulterior, să studieze la Oxford, a fost întâlnirea și căsătoria cu o canadiancă. Aceasta refuză în continuare să-l ia în serios. LinkedIn este cel mai potrivit loc în care poți intra în contact cu Michael. Este singurul Bungay Stanier de pe LinkedIn, așa ca n-o să-ți fie greu să-l găsești.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor