Împreună este mai bine

O carte mică, plină de inspirație
  • Titlul original: Together Is Better
  • Ediția I 2017 paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 18 x 12,5 cm
  • 148 pagini
  • ISBN: 978-606-722-227-2

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 55,00 lei

Special Price 44,00 lei

Descriere

Detalii

Când muncești din greu la ceva de care nu-ți pasă se numește stres. Când muncești din greu la ceva care îți place la nebunie se numește pasiune.

Cei mai mulți dintre noi își trăiesc viața la întâmplare - în virtutea inerției. Împlinirea vine când ne trăim viața cu un scop.

„Ce planuri ai cu viața ta? Ce faci cu viața ta acum?” „Ai vreun scop? O viziune? Ești conștient de motivele pentru care faci ceea ce faci?”
Cu toții știm pe cineva care a avut bătăi de cap cu una dintre aceste întrebări. Răspunsul la oricare dintre ele poate părea deseori evaziv sau incert.
Chiar dacă există nenumărate drumuri care duc spre viitorul nesigur, doar într-un singur mod ne putem spori șansele de a ne bucura de călătorie: să călătorim împreună cu cineva.

Ne putem construi singuri o carieră de succes sau o viață, dar de ce am face asta?
Împreună este mai bine.

Această carte mică, unică și încântătoare ne arată într-un mod neașteptat că împreună este mai bine. Simon Sinek, autorul bestsellerurilor Începe cu de ce și Liderii mănâncă ultimii, combină învățături pe care le-a adunat din toată lumea cu o încântătoare fabulă originală și frumos ilustrată.

Despre Autor

Simon Sinek este un optimist care crede într-un viitor mai bun al omenirii. Discursul său de pe TED.com este al treilea cel mai vizionat din istoria TED Talks. Abordează leadershipul din perspectiva antropologului cultural; puteți afla mai multe detalii despre activitățile sale, dar și despre cum îi puteți inspira pe cei din jurul vostru, accesând StartWithWhy.com.

Ethan M. Aldridge
este ilustrator și autor de cărți și locuiește la New York. Puteți vedea mai multe dintre lucrările sale la ethanaldridge.weebly.com.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor