Triburi

Avem nevoie de tine să ne conduci
  • Titlul original: Tribes
  • Ediția II 2015, pocket book
  • Traducător: Dan Bălănescu
  • Dimensiuni: 10,5 x 17,5 cm
  • 160 pagini
  • ISBN: 978-606-722-044-5

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 39,00 lei

Special Price 31,20 lei

Descriere

Detalii

Un trib este un grup de oameni care au un interes comun, o modalitate de comunicare şi un lider. Timp de milioane de ani, oamenii au căutat să facă parte dintr-un trib sau altul, fie el religios, etnic, politic sau muzical.

Acum internetul a eliminat limitele geografice şi financiare, iar datorită reţelelor de socializare şi blogurilor, unui trib îi e mai uşor ca oricând să capete mai mulţi adepţi. În plus, datorită lor creşte numărul de triburi noi.

Internetul poate să ofere multe, dar nu şi leadership. De aici importanţa întrebării la care răspunde Seth Godin în Triburi: Cine o să ne conducă? Răspunsul pe care îl dă prin această carte ne ajută să înţelegem care anume e miza şi cum fiecare dintre noi poate să creeze şi să conducă un trib.

Cea mai bună carte de business publicată în 2008 — 800ceoread.com
Nº 1 pe lista celor mai bine vândute audiobookuri iTunes
Nº 5 în topul vânzărilor pe Amazon
Bestseller Wall Street Journal

Seth Godin a scris o carte nouă şi, spre bucuria noastră, este despre leadership. Triburi este o carte marca Seth Godin: uşor de citit, scurtă, cu poveşti fascinante şi cu idei care ne pot ajuta. — BusinessWeek

Această carte trebuie neapărat citită de toţi cei care, de când se ştiu, au fost daţi la o parte cu o bătaie pe umăr. Această carte e cartea celor gata să schimbe lumea. — Sorin Trâncă, suporter al schimbării Friends Advertising

Copil în gașca de cartier, membru într-o echipă sau om care conduce și are pe umeri responsabilitatea altor oameni – fiecare avem într-un fel sau altul „tribul nostru". Cartea lui Seth Godin te poate face să vezi, să înțelegi mai bine „tribul" din care faci parte sau în care poți fi conducător. Leadershipul este o stare și „tribul" este matca sa. Leadershipul informal este cel care transformă lumea. Pentru că poate fi al fiecăruia dintre noi. Află tribul care te vrea lider! E extrem de  aproape de tine... Schimbă lumea! — Madi Rădulescu, Managing Partener MMM Consulting Int'l

Triburi este un proiect al editurii Publica, susţinut de MMM Consulting.

Despre Autor

Seth Godin este autorul a unsprezece bestselleruri internaţionale, traduse în peste treizeci de limbi, printre care Marketingul bazat pe permisiune (1999), Vaca mov (2003) şi Triburi (2008).

Licenţiat în informatică şi filozofie, cu un MBA în marketing de la Stanford Business School, a fondat una dintre primele companii de marketing online şi a fost vicepreşedinte al departamentului de marketing al permisiunii pentru Yahoo!

A publicat editoriale în FastCompany şi deţine unul dintre cele mai populare bloguri de afaceri din lume, renumele lui bazându-se pe faptul că pune accentul pe creativitate şi originalitate.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
Motivează, conectează şi dă putere - (31.08.2011)
http://richardconstantinescu.blogspot.com/2011/08/motiveaza-conecteaza-si-da-putere.html