Linchpin

Ești de neînlocuit?
  • Titlul original: Linchpin: Are You Indispensable?
  • Ediția II 2018, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 352 pagini
  • ISBN: 978-606-722-324-8

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 49,00 lei

Special Price 39,20 lei

Descriere

Detalii

Până acum, în toate organizațiile existau două echipe: conducerea și forța de muncă. Acum există și o a treia echipă - oamenii de neînlocuit. Aceștia sunt inventivi, conduc (indiferent de funcția pe care o au), stabilesc legături între oameni, fac ca lucrurile să se întâmple și ordonează haosul. Ei găsesc soluții atunci când nu există un set de reguli care trebuie urmate. Își încântă și își provoacă clienții și colegii. Își iubesc munca, dând tot ce au mai bun și transformând fiecare zi într-o formă de artă.

Oamenii de neînlocuit, care au un rol similar cuiului de osie, sunt plăcile turnante ale marilor organizații. La fel ca și mica piesă care împiedică roata să se desprindă de axul său, nu sunt faimoși, dar sunt indispensabili. Iar în lumea de astăzi ei sunt cei care obțin cele mai bune slujbe și beneficiază de cea mai mare libertate de acțiune.

Organizațiile de succes sunt centrate pe oameni. Pe gânditori originali, cărora le pasă, care interacționează și stabilesc conexiuni. Fiecare organizație are nevoie de cel puțin un om de neînlocuit, capabil să strângă toate firele laolaltă și să producă o schimbare. Te invităm să fii tu acela. — UniCredit Bank

Astfel arată viitorul muncii (și al lumii). De fapt, viitorul e deja aici. — Tony Hsieh, CEO Zappos.com, autorul cărții Cum să livrezi fericire

Dacă Seth Godin nu ar exista, ar trebui să-l inventăm, într-atât de indispensabil este! Aveți în mâini o carte fascinantă, accesibilă și plină de substanță. Citiți-o și faceți-vă un mare serviciu! — Alan Webber, fondator Fast Company

Linchpin a apărut cu susținerea UniCredit Bank.

Despre Autor

Seth Godin este autorul cărților Linchpin (2011, în traducerea de față), Triburi (Publica, 2010), Hopul (Publica, 2018), Sparge tiparele (Publica, 2017), Purple Cow, All Marketers Are Liars, Permission Marketing, toate bestselleruri internaționale, care au schimbat modul în care gândesc și acționează oamenii de afaceri.

Este cel mai influent blogger din lume în domeniul afacerilor și se numără în mod constant printre cei mai citiți douăzeci și cinci de bloggeri care scriu în limba engleză. Este totodată fondatorul și CEO-ul Squidoo.com.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
O carte incredibila - (25.07.2016)
Am citit aceasta carte de doua sau trei ori de cand am comandat-o, si am s-o mai citesc odata imediat ce dispun de timpul necesar.

O carte fenomenala, care pur si simplu te invata cum sa adaugi valoare in ceea ce creezi, cum oamenii care lucreaza pe gratis ajung sa fie cei mai valorosi si cum trebuie sa gandesti corect in secolul douazeci si unu.

Iti demonstreaza ca oamenii care lucreaza din pasiune si dragoste pentru ceea ce fac ajung sa fie, intr-un final, cei care ajung cel mai departe.

De fiecare data cand am citit aceasta carte am invatat ceva nou, ceva ce nu am vazut inainte, ceva ce m-a ajutat sa evoluez, chiar si putin, in ceea ce fac.

Recomand!