Regăsirea virginității

Noua autobiografie
  • Titlul original: Finding My Virginity
  • Ediția I 2018, paperback, conține 48 pagini foto color
  • Traducător: Smaranda Nistor
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 640 pagini
  • ISBN: 978-606-722-320-0

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 75,00 lei

Special Price 60,00 lei

Descriere

Detalii

După douăzeci de ani de la apariția celebrului său volum de memorii intitulat Pierderea virginității, celebrul antreprenor Richard Branson se întoarce cu restul poveștii.

Pierderea virginității împărtășea povestea modului în care Richard Branson a construit imperiul Virgin, pornind de la o revistă pentru liceeni și ajungând la una dintre cele mai mari și mai faimoase mărci din istorie. Nicio provocare n-a fost prea intimidantă și nicio ocazie, prea bizară ca să nu fie exploatată. Și fiecare nouă aventură a început cu cinci cuvinte simple: „Screw It, Let's Do It!

Acum, după 50 de ani de la înființarea primei firme, Branson ne împărtășește cu franchețe detaliile unei vieți de triumfuri și eșecuri și părerea personală despre viața și cariera lui atât de singulare. Regăsirea virginității aruncă o privire scrutătoare și profundă asupra demersului neîncetat de a împinge limitele mai departe, de a încălca regulile și de a găsi frontiere noi chiar și după lansarea a peste o duzină de afaceri, care valorează miliarde de dolari, și a sute de alte companii.

Conducând imperiul Virgin în noul mileniu, Branson a extins fără frică marca în noi categorii, cum ar fi telefonia mobilă, mass-media, cluburi de fitness și servicii bancare, în toate colțurile lumii. În tot acest timp și-a păstrat spiritul iconoclast și rebel. A reușit chiar să ducă Virgin și în spațiul cosmic, cu Virgin Galactic, prima linie de transport spațial comercial din lume. Regăsirea virginității ne duce în culisele acelor incredibile eforturi intelectuale și emoționale și ale sacrificiilor care au făcut din zborul spațial privat o realitate iminentă – chiar și după cea mai teribilă criză cu care Branson s-a confruntat vreodată.

Această carte este mult mai mult decât o serie de aventuri ale unui om de afaceri. Este și povestea evoluției lui Branson de la nivelul de antreprenor vedetă la cel de filantrop pasionat și devotat binelui public, prin intermediul inițiativelor de protecție a mediului și a sănătății sub marca Virgin Unite și prin Sfatul Bătrânilor, un consiliu alcătuit din lideri globali influenți. Și este povestea strădaniei sale personale de a deveni un fiu mai bun, un soț mai bun, un tată mai bun și un bunic mai bun pentru cei patru nepoți ai săi.

Această carte, cu personaje secundare cum ar fi Bill Gates, Kate Moss, Nelson Mandela şi Barack Obama, spune povestea fascinantă a unui om care nu se va opri niciodată din aspirația lui de a ajunge la stele, în toate sensurile posibile. Haideți să aflați cum a făcut Branson acest lucru prima dată, după care a luat-o de la început, iar şi iar.

Despre Autor

SIR RICHARD CHARLES BRANSON este antreprenor global, aventurier și fondator al Virgin Group, unul dintre cele mai cunoscute și respectate branduri din lume, care cuprinde peste 400 de companii. Și-a exprimat dorința de a deveni antreprenor de la o vârstă fragedă. La 16 ani avea deja prima afacere, o revistă numită Student. În 1970 a înființat o firmă de vânzare prin poștă a discurilor de muzică. În 1972 a deschis un lanț de magazine cu înregistrări muzicale, Virgin Records, denumit ulterior Virgin Megastores. Marca Virgin a crescut în anii 1980, după înființarea companiei aeriene Virgin Atlantic și după extinderea casei de înregistrări Virgin Records.

În martie 2000, Richard Branson a fost înnobilat la Palatul Buckingham pentru „servicii aduse antreprenoriatului”.
În iulie 2015, revista Forbes estima averea netă a lui Branson la 5,2 miliarde de dolari. Este autor de bestselleruri internaționale, printre care Screw It, Let's Do It, Pierderea virginității, Afacerile dezbrăcate, Afacerile pentru oameni, În stilul Virgin și The Virgin Way. Locuieşte pe Insula Necker din Insulele Virgine Britanice, este căsătorit cu Joan și are doi copii, Holly şi Sam, și patru nepoți.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor