Freddie Mercury

O biografie intimă, scrisă de omul care l-a cunoscut cel mai bine
  • Titlul original: Freddie Mercury
  • Ediția I 2018, paperback, ilustrații color
  • Traducător: Florin Tudose
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 368 pagini
  • ISBN: 978-606-722-300-2

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Cartea pe care o aveți în față este... 

- Cea mai intimă poveste din câte s-au scris despre viaţa lui Freddie Mercury
- Adevărul din spatele zvonurilor scandaloase

De la nume celebre ca Elton John, Kenny Everett, Elizabeth Taylor şi Rod Stewart, la armata nevăzută de iubiţi, oameni de casă şi pierde-vară, Peter Freestone i-a văzut şi i-a cunoscut pe toţi cei care au jucat un rol în tragicomedia care a fost viaţa scandaloasă a lui Freddie Mercury.

Cei doi s-au împrietenit pe loc, Peter devenind repede asistentul personal al superstarului, fiind alături de el până la moartea acestuia, în 1991.

Acum ne spune toată povestea...

Am fost pentru Freddie bucătar-șef, spălător de sticle, chelner, valet, secretar, om de serviciu... și mătuşa înţelegătoare din momentele sale de agonie”, scrie Peter Freestone. „Am călătorit cu el în toată lumea, am fost alături de el pe culmi, dar şi în cele mai negre momente... I-am fost bodyguard și, la finalul vieţii, am fost una din infirmierele lui.

Peter Freestone a fost asistentul personal al lui Freddie Mercury în ultimii 12 ani ai vieții artistului.
A locuit cu el la Londra, München şi New York, fiindu-i alături în ceasul morţii.

Despre Autor

Peter „Phoebe” Freestone s-a născut în Surrey, Anglia, pe 8 ianuarie 1955. Și-a petrecut primii ani de viaţă în sudul Londrei, după care a fost mutat la o şcoală cu internat din sudul Indiei. În 1973, după revenirea în Marea Britanie şi finalizarea studiilor, a lucrat câţiva ani în lanţul de magazine Selfridges din Londra, după care a fost angajat cu jumătate de normă la Royal Opera House. În 1977 s-a angajat garderobier cu normă întreagă la Royal Ballet. Aici l-a întâlnit prima dată pe Freddie Mercury, în 1979.

În prezent trăieşte în Cehia şi călătoreşte în toată lumea pentru a susţine cauza conştientizării SIDA, dar şi pentru a participa la întrunirile cluburilor de fani Queen.

Recomandări
Opinia cumpărătorilor