Cum să lucrezi cu (aproape) oricine

5 întrebări pentru a construi cele mai bune relații posibile

  • Titlul original: How to Work with (Almost) Anyone: Five Questions for Building the Best Possible Relationships
  • Ediția I 2023, paperback
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 240 pagini
  • ISBN: 978-606-722-591-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 49,00 lei

Special Price 34,30 lei

Descriere

Detalii

Fericirea și succesul tău depind de relațiile tale profesionale. De oamenii pe care îi conduci. De cât de bine lucrezi cu șeful tău. De felul în care are loc colaborarea cu colegii. De modul în care te conectezi cu potențialii clienți importanți și cu clienții-cheie. 

Dar adevărul incontestabil este acesta: cei mai mulți dintre noi lăsăm sănătatea și soarta acestor relații în seama hazardului. Ne salutăm, schimbăm amabilități... și sperăm că lucrurile vor ieși bine. Însă toate relațiile devin suboptime la un moment dat, fie că este vorba despre una bună, care se deteriorează, sau de una care a lăsat de dorit de la început.

Dar de cele mai multe ori ne resemnăm cu gândul că așa se întâmplă mereu: relațiile se strică puțin, devin un pic plicticoase sau se deteriorează într-o măsură sau alta. C'est la vie, c'est la guerre. Mergi înainte. Însă nu trebuie să fie așa. Toate relațiile profesionale pot fi mai bune. Această carte îți arată cum să construiești cea mai bună relație posibilă.

O conversație. Cinci întrebări. Îndrumări detaliate care îți arată cum să pregătești și cum să te asiguri că vei avea o relație reușită. Observații-cheie despre cum să menții relația astfel încât să continue să prospere.

Lucrul care îmi place cel mai mult la Michael Bungay Stanier este faptul că are capacitatea de a livra strategii tactice, aplicabile, care se bazează pe idei și pe date bine documentate, ambalate într-o carte pe care o pot citi în timpul unui zbor cu avionul. Iar lecțiile sale sunt autentice, îți rămân în minte. M-am gândit întruna la „Cele mai Bune Relații Posibile” și la „Conversații-Cheie”. — Dr. Brené Brown, autoarea bestsellerelor Curajul de a fi vulnerabil și Îndrăznește să conduci

O carte clasică modernă, care va salva relații, cariere și organizații.Seth Godin, autorul cărților Asta înseamnă marketing, Practica și Cântecul relevanței

Iată un ghid practic și tactic, care te va ajuta să-ți reconstruiești cea mai umană abilitate: conversația. Esențial!Kim Scott, autoarea cărților Sinceritate radicală și Munca echitabilă

Cinci întrebări. Atât de simplu. Capacitatea lui Michael Bungay Stanier de a te duce la esență și de a crea simplitate este dovedită încă o dată prin această carte care oferă nu numai o posibilă abordare, ci și acces la gândurile noastre intime în relație cu oameni care ne conduc sau cu care avem nevoie să colaborăm. Încă o carte esențială pentru orice persoană care își dorește o relație pe termen lung. — Madi Rădulescu, MCC, ACTC Managing Partner MMM Consulting

Despre Autor

Michael Bungay Stanier are darul de a decanta idei mari și complexe în cunoștințe practice și accesibile tuturor, care ajută oamenii să fie o forță a binelui.
Cărțile sale s-au vândut în peste un milion de exemplare, Coaching zi de zi urcând până în fruntea listei bestsellerelor Wall Street Journal. MBS a fost prezent pe blogurile și platformele de social media ale unor lideri în gândire precum Seth Godin, Tim Ferriss și Brené Brown și a apărut la ABC, BBC, CBC, pe Ted.com, în nenumărate podcasturi, dar și în publicații notabile, printre care Harvard Business Review, Forbes, Inc. și Fast Company.

MBS este fondatorul Box of Crayons, o companie destinată învățării și dezvoltării, care ajută organizațiile să treacă de la acțiunea bazată pe sfaturi la transformarea impulsionată de curiozitate. Box of Crayons a pregătit peste o jumătate de milion de oameni pentru clienți precum Microsoft, Salesforce, TELUS și Gucci.

Înainte de a fonda Box of Crayons, printre realizările lui MBS se numără publicarea unui articol academic despre James Joyce și a unei nuvele burlești, o măruntă contribuție la inventarea pizzei cu marginea blatului umplută cu brânză de la Pizza Hut și crearea unuia dintre ,,cele mai proaste whisky-uri single malt inventate vreodată”, precum și scrierea în 20 de minute a ceea ce a rămas viziunea globală a companiei GlaxoSmithKline de peste două decenii.

Australian absolvent al Universității Oxford, MBS locuiește acum în Toronto, Canada. Te poți alătura altor oameni hotărâți să fie o forță a schimbării, accesând MBS.works.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor