Cei mai buni

Cum să atingi perfecțiunea în sport
  • Titlul original: The Greatest
  • Ediția I 2018, paperback
  • Traducător: Monica Lungu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 320 pagini
  • ISBN: 978-606-722-306-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 45,00 lei

Special Price 36,00 lei

Descriere

Detalii

Cum reușim să ne atingem potențialul maxim ca indivizi, echipe și organizații?

Grație spiritului său de competiție, presiunii psihologice intense, conduitei morale complexe, motivației neîncetate de a inova și căutării iluzorii a perfecțiunii, sportul ne oferă foarte multe răspunsuri interesante.

În această carte provocatoare, care tratează o paletă largă de subiecte, Matthew Syed explorează jocul mental al sportului. Ultima sa carte, Cei mai buni, abordează subiecte precum loialitatea, riscul, motivația și frica, explorează teme dificile, printre care corupția, rasismul și huliganismul, și ne oferă perspective noi asupra mentalității unora dintre cei mai talentați sportivi, cum ar fi  Billie Jean King, Cristiano Ronaldo și, cel mai sclipitor dintre toți, Muhammad Ali. Nu în ultimul rând, cartea lui Matthew Syed ne dezvăluie calitățile necesare pentru a ajunge pe podium.


Ce ne poate învăța Roger Federer despre secretul longevității?

Ce au în comun membrii echipei de rugby All Blacks cu muzicienii de jazz?

De ce a crezut Johan Cruyff că frumusețea este mai importantă decât victoria?

Ce ne pot spune cercetătorii din neuroștiințe despre modul în care lucrează creierul nostru sub presiune?

MATTHEW SYED, jurnalistul sportiv al anului 2016, răspunde, printre altele, la aceste întrebări într-o carte fascinantă și provocatoare, despre jocul mental din sport. Cum reușim să ne atingem potențialul maxim ca indivizi, echipe și organizații? Grație spiritului său de competiție, presiunii psihologice intense, conduitei morale complexe, motivației neîncetate de a inova și căutării iluzorii a perfecțiunii, sportul ne oferă foarte multe răspunsuri interesante.

Despre Autor

MATTHEW SYED scrie editoriale și articole de specialitate pentru The Times. Este invitat în emisiunea de actualități a BBC Newsnight și apare cu regularitate pe CNN International și World Service TV. După absolvirea Universității Oxford și câștigarea premiului First in Politics, Philosophy and Economics, Syed a devenit campionul Marii Britanii la tenis de masă, titlu pe care și l-a apărat aproape zece ani. A fost de trei ori campionul Commonwealth și a reprezentat de două ori Anglia la Jocurile Olimpice.

Este autorul cărtii Gândirea de tip cutie neagră, care ne arată că reușitele creative au la bază mai multe eșecuri.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor