LAGOM. Secretul suedez al vieții bune

  • Titlul original: Lagom: The Swedish Secret of Living Well
  • Ediția I 2017 paperback
  • Traducător: Mihaela Apetrei
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 200 pagini
  • ISBN: 978-606-722-304-0

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Nici prea mult, nici prea puțin, ci atât cât trebuie.
Acesta este adevăratul secret suedez al vieții bune.

Lagom este un stil de viață care promovează armonia. Celebrează sinceritatea, moderația și mulțumirea cu ceea ce avem.

Această carte frumoasă vă va ajuta să faceți schimbări mici, simple în traiul de zi cu zi, ca să puteți avea un stil de viață mai fericit și mai echilibrat.

Modul de viață sustenabil nu este ceva nou. Dar, din cauza vieților noastre ocupate, nu ne este mereu ușor să ajungem la așa ceva. Mulți dintre noi avem nevoie de puțin ajutor ca să adoptăm un stil de viață în spiritul lagom. – Joanna Yarrow, directorul departamentului de Viață sănătoasă și sustenabilă, IKEA

Despre Autor

După ce a trăit perioade lungi pe trei continente diferite – Africa, America de Nord și acum Europa –, Lola A. Åkerström se simte atrasă de complexitățile și nuanțele culturale, precum și de felul în care se manifestă acestea în relațiile dintre oameni.

Lola deține un master în Information Systems, la University of Maryland, Baltimore County. A lucrat în calitate de consultant și programator timp de zece ani, înainte de a-și urma visul și de a deveni scriitoare de jurnale de călătorie și fotograf, exploratoare a diferitelor culturi prin intermediul gastronomiei, tradițiilor și stilului de viață ale acestora.

Astăzi, ea este scriitoare premiată, oratoare și artist fotograf, reprezentată de National Geographic Creative. Scrie periodic pentru publicații de top precum AFAR, BBC, The Guardian, Lonely Planet, Travel + Leisure și National Geographic Traveller. Pentru mai multe informații despre activitatea ei, vizitați www.akinmade.com.

Lola a primit premii pentru fotografie și scriitură, inclusiv recunoașterea din partea Society of American Travel Writers and North American Travel Journalists Association, ca să numim doar câteva.
În plus, Lola este editoare a Slow Travel Stockholm, o revistă online dedicată explorării în profunzime a capitalei Suediei (www.slowtravelstockholm.com).
Trăiește în Stockholm împreună cu soțul și copiii ei și scrie pe blogul www.lolaakinmade.com.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor