Cartea despre HYGGE

Arta daneză de a trăi bine
  • Titlul original: The Book of Hygge
  • Ediția I 2016, paperback, full color
  • Traducător: Iulia Bertea
  • Dimensiuni: 12,5 x 17,5 cm
  • 208 pagini
  • ISBN: 978-606-722-191-6

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Hygge (pronunţat aproximativ „hiu-ga”) înseamnă să ai sentimentul că aparții unui loc. Înseamnă căldură, confort și mulțumire.

Hygge este o tradiţie şi o emblemă a naţiunii daneze de mulţi ani. Dar nu este obligatoriu să fii danez ca să înţelegi şi să te bucuri de hygge: cu toţii recunoaştem temele universale care stau la baza practicării sale – apartenenţa, încrederea, conectarea, comuniunea, reciprocitatea, înrudirea, siguranţa, căminul, mulţumirea, autenticitatea, prezenţa şi iubirea.

Această cărticică fascinantă vă va ajuta să înțelegeți ce înseamnă hygge și să o aplicați în viața de zi cu zi.

Faceți-vă un ibric de cafea, relaxați-vă în fotoliul preferat și descoperiți singuri cum vă puteți îmbunătăți viața cu ajutorul hygge.Cea mai bună carte despre filosofia hygge.
You Magazine

Filosofie pentru un trai plin de însemnătate.
The Guardian

Această carte este un exemplu de frumusețe.
Irish Examiner

Despre Autor

Louisa Thomsen Brits este scriitoare și jurnalistă. S-a născut în Africa și a crescut în Marea Britanie. Și-a petrecut fiecare vară împreună cu familia sa în Danemarca, unde a învățat tainele hygge pentru a putea avea un sentiment de apartenență oriunde s-ar fi aflat.
Pentru Louisa, hygge înseamnă calitatea prezenței și a apropierii. Este o practică zilnică, un mod de exprimare a interconexiunii cu ceilalți și o metodă de a ne bucura de starea de bine. Autoarea consideră că hygge înseamnă să simți mulțumire, nu să cauți fericire. Hygge se referă la „a fi”, nu la „a avea”.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor