Influență invizibilă

Forțele ascunse care modelează comportamentul
  • Titlul original: Invisible Influence
  • Ediția I 2017 paperback
  • Traducător: Monica Lungu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 280 pagini
  • ISBN: 978-606-722-233-3

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 49,00 lei

Special Price 39,20 lei

Descriere

Detalii

În această carte fascinantă și inovatoare, autorul bestsellerului Contagios explorează aspectele subtile și ascunse – de la produsele pe care le cumpărăm, până la cariera pe care o alegem – care ne influențează comportamentul.


Dacă sunteți ca restul oamenilor, aveți impresia că alegerile pe care le faceți și comportamentul pe care îl aveți sunt la libera voastră alegere. Purtați o anumită haină pentru că vă place cum arată pe voi. Alegeți o anumită carieră pentru că vi se pare interesantă. Este atât de evident că alegerile ne sunt influențate de preferințele personale, că nici nu are rost să mai discutăm despre asta, nu? Nimic mai greșit.

Fără să ne dăm seama, oamenii din jurul nostru influențează foarte mult lucrurile pe care le facem. În acest caz, se nasc următoarele întrebări: când îi imităm pe alții și când evităm să facem ce fac ei? Când ne motivează colegii să muncim mai mult și când ne determină să renunțăm? Și ce influență au toate aceste lucruri asupra fericirii, sănătății și succesului atât acasă, cât și la serviciu?
Fie că vreți să-i influențați pe alții, să luați decizii mai înțelepte sau să înțelegeți mai bine misterele comportamentului uman, această carte vă va arăta cum să faceți acest lucru. Niciodată nu veți mai privi cu aceiași ochi comportamentul propriu sau pe al celor din jur.

Jonah Berger dă la o parte vălul de invizibilitate de pe puternicele surse de influență și rezolvă misterele fascinante ale comportamentului uman.

Robert Cialdini, autorul cărții Influence

Dacă vreți să aflați ce anume vă influențează cu adevărat comportamentul, citiți Influență invizibilă, o carte plină de cercetări amănunțite, povești memorabile și observații pătrunzătoare, care vă va deschide ochii.

William Ury, autorul cărții Getting to Yes with Yourself

Întocmai cum a făcut și cu Contagios, Jonah Berger ne conduce dincolo de aparențe, iar rezultatele sunt fascinante. Influență invizibilă este o carte care are capacitatea de a ne transforma felul în care ne vedem pe noi înșine și locul pe care îl avem în lume.

Arianna Huffington, autoarea cărții Succesul redefinit

Despre Autor

Jonah Berger este profesor de marketing la Colegiul Wharton al Universității din Pennsylvania. A publicat zeci de articole în reviste academice de top, iar tezele sale au fost citate în The New York Times, Science și Harvard Business Review. Lucrările sale de cercetare au fost prezentate pe larg în „Year in Ideas”, ediția specială anuală a The New York Times Magazine.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
“Influența invizibilă” de Jonah Berger m-a introdus în domeniul autocunoașterii, răspunzându-mi concret la o mulțime de întrebări în legătură cu propria persoană si motivul pentru care am optat pentru anumite decizii. Această carte este scrisă într-un mod - (13.12.2017)
Prima carte, care m-a introdus în lumea cunoașterii de sine este "Infuență invizibilă" de Jonah Berger. Cu tot cu design-ul și culoarea coperților până la conținutul său, acest mănunchi tare simpatic de cunoștințe mi-a captat atenția din primul moment în care am intrat pe site-ul publica.ro. Dacă ai avut vreodată curiozitatea să afli cum și în ce fel te influențează oamenii și tot ceea ce te înconjoară, recomand această carte, care cu siguranță îți va dezlega misterele minții.
De la felul în care ne percepem unii pe alții, până la deciziile pe care le luăm, impactul exteriorului este unul major, chiar daca uneori nu admitem acest lucru, dar Jonah Berger explică într-un mod foarte simplu gândirea umană și modurile în care până și cea mai neînsemnată observație ne-o afectează. Studiile, explicațiile și exemplele concrete prezente pe parcursul cărții îi conferă o nemăsurată veridicitate și te pun pe gânduri încă din incipit, supunându-te involuntar pe parcursul lecturii la un test, al cărui rezultat te va uimi categoric.
Introducerea cărții este una cu adevărat fascinantă, care te va captiva fără doar și poate, iar la finalul ei, când va veni timpul să termini de citit ultima pagină, te vei adânci într-o meditație profundă asupra tuturor lucrurilor care credeai că nu te influențează, dar, de fapt, sunt un factor determinant major al tuturor decizilor tale. Cred că toată lumea ar trebui să cunoască elementele și împrejurările care îi afectează gândirea într-un mod invizibil și insesizabil, de aceea recomand "Influență invizibilă" de Jonah Berger, o carte mai mult decât interesantă, care apareține unui domeniu ce merită din plin explorat.