Steve Jobs - biografia autorizată

 • Traducator: Mihaela Sofonea, Anda Sebeși, Dan Bălănescu
 • 16,5 x 23,5 cm
 • 664 pagini
 • Pret: 81,88 lei
 • ISBN: 978-973-1931-93-7
 • Disponibilitate: În stoc
81,88 lei
+ Adaugă la wishlist
 • Steve Jobs - biografia autorizată face parte din Co-Lecția de Antreprenoriat, un proiect al editurii Publica, susținut de UniCredit Țiriac Bank.

  Pornind de la o serie de peste 40 de interviuri cu Steve Jobs, derulate de-a lungul a peste doi ani – precum și pe intervievarea a peste o sută de persoane apropiate lui Jobs, familie, prieteni, adversari, competitori sau colegi – Walter Isaacson a reușit să creioneze portretul vieții trepidante și a personalității de o intensitate mistuitoare a unui antreprenor creativ, care, prin pasiunea sa pentru perfecțiune și prin hotărârea încrâncenată, a revoluționat șase domenii de activitate: computerele personale, filmul de animație, muzica, telefoanele, tabletele computerizate și conținutul digital.

  Într-un moment în care Statele Unite caută modalități de a-și susține întâietatea în domeniul inovației, în care societățile din întreaga lume încearcă să construiască economii creative, adecvate epocii digitale, Jobs reprezintă emblema absolută a inventivității, imaginației și inovației neabătute. Steve Jobs știa că cea mai bună cale de a crea valoare în secolul XXI rezidă în conectarea creativității cu tehnologia, aşa că a construit o companie în cadrul căreia salturile imaginației s-au îmbinat cu remarcabile reușite din domeniul ingineriei. El și colegii săi de la Apple au fost capabili să gândească diferit: nu au contribuit doar la dezvoltarea unor produse superioare din punct de vedere tehnologic, ci au creat dispozitive complet noi și servicii despre care consumatorii nici măcar nu știau că au nevoie.

  Nu a fost un șef sau un om exemplar, nici un model demn de urmat. Mânat de demoni, era capabil să provoace furia și disperarea celor din jur. Însă personalitatea, pasiunile și produsele sale se întrepătrundeau, la fel ca și componentele hardware și software ale companiei Apple, alcătuind un sistem integrat. Așadar, povestea sa este una instructivă și totodată plină de povețe, conținând lecții despre inovație, caracter, leadership și valori.

 • Walter Isaacson este CEO-ul Institutului Aspen; anterior acestei funcții ocupând poziția de președinte al trustului media CNN și editor al prestigioasei publicații Time Magazine. De asemenea, este autorul biografiilor Einstein: His Life and Universe (2008), Benjamin Franklin: An American Life (2004) și Kissinger: A Biography (2005), lucrări care s-au bucurat atât de recunoașterea criticilor, cât și de un mare succes la public.
 • - 10.08.2016  
  Cum sa nu-l indragesti pe acest om?
  Probabil ca, exceptandu-i pe cei care au simtit pe propria piele obsesia lui pentru perfectiune, restul lumii l-a adorat pentru ea. Nici nu e de mirare: http://www.invatamanagement.com/2016/05/24/biografia-lui-steve-jobs/
  - 03.07.2012  
  Carte buna, nu e pentru oricine
  Key Idea

  Daca ar fi sa rezum cartea intr-o fraza asa as face-o:
  "Steve Jobs, un om cu Narcissistic personality disorder si obsesia controlului participa la crearea unei industrii globale si revolutioneaza 3 alte industrii."


  Cumparati cartea daca sunteti:

  fan mac
  fan jobs
  student(a) la economie
  Click pentru a cumpara biografia "Steve Jobs" de la eMAG

  Nu cumparati cartea daca:
  sunteti pasionati de literatura –> e scrisa foarte jurnalistic in anumite parti
  nu aveti bani disponibili –> nu merita sa dati acum banii de pe cardul de credit pe aceasta carte

  Spoilers si movie la http://www.casalot.ro/?p=595
 • Steve Jobs

  Steve Jobs

  iLeadership pentru o nouă generație
  52,98 lei
  Întoarcerea în micul regat

  Întoarcerea în micul regat

  Steve Jobs și istoria companiei Apple
  47,20 lei
  Magia Pixar

  Magia Pixar

  Povestea succesului unei companii
  47,20 lei