Minighid de piețe laterale

Cum să faci bani pe piețele care nu duc nicăieri
  • Titlul original: The Little Book of Sideways Markets
  • Ediția I 2013, paperback
  • Traducător: Diana Dorobanțu
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 256 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-27-0

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de piețe laterale este al doilea titlu apărut în colecția Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica realizat în parteneriat cu Erste Asset Management.

Vitaliy N. Katsenelson ne arată cum să supravieţuim într-o piaţă în stagnare care nu este nici taur, nici urs, ci ceea ce el numeşte un leu fricos – dă semne ocazionale de curaj neaşteptat, dar este în ultimă instanţă copleşit de teamă.

Katsenelson, autor apreciat îndeosebi pentru principiile investiționale de bun simţ pe care le-a promovat în publicații precum Financial Times, Bloomberg Businessweek sau Institutional Investor, decodează stări de fapt şi concluzionează cu strategii practice şi oportune despre cum să prosperăm pe o piaţă laterală – o situație, în treacăt fie spus, la care ar trebui să ne aşteptăm în următorul deceniu.

„Lectura acestei cărți este similară unei conversaţii cu Vitaly: pătrunzătoare, perspicace, iscoditoare şi civilizată.” Nassim Nicholas Taleb, autor al cărţii The Black Swan

„Biblia investițiilor pentru momentul cel mai tumultuos al pieţei de la Marea Depresiune încoace. Un adevărat ghid despre cum să construieşti prudent avere.” David Rosenberg, Economist Şef şi Strateg, Gluskin Sheff + Associates Inc.

„Este greu să vorbeşti lămuritor despre investiţii şi în acelaşi timp pe înţelesul cititorilor obişnuiţi. Katsenelson oferă însă o explicaţie lucidă a pieţelor de capital din ziua de azi, cu sfaturi sănătoase despre cum să faci bani în timp ce încerci să eviţi capcanele pe care piaţa le aşază atât pentru taurii exuberanţi, cât şi pentru urşii speriaţi.” Thomas G. Donlan, Barron's

Despre Autor

Vitaliy N. Katsenelson este Chief Investment Officer la Investment Management Associates. Deşi principala lui preocupare constă în a descoperi companii subevaluate pentru clienţii săi, el este recunoscut în mediul investorilor îndeosebi pentru calitatea articolelor sale publicate în reviste de prestigiu precum Financial Times, Barron's, Bloomberg Businessweek, Christian Science Monitor, Institutional Investor şi New York Post.

Pentru a citi articolele pe care Katsenelson le-a scris de-a lungul timpului vizitaţi site-ul www.ActiveValueInvesting.com

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor