Minighid de comportament investițional

Cum să nu-ți fii cel mai mare dușman
  • Titlul original: The Little Book of Behavioral Investing
  • Ediția I 2012, paperback
  • Traducător: Smaranda Nistor
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 250 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-12-6

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighidul de comportament investițional este un proiect al editurii Publica, susținut de Erste Asset Management.

Minighidul de comportament investițional o să vă călăuzească într-un tur organizat de inspectare a celor mai des întâlnite provocări comportamentale și capcane mentale pe care le întâmpină investitorii, oferindu-vă și strategiile necesare pentru a elimina aceste particularități înnăscute. Pe parcurs, vom vedea cum au abordat unii dintre cei mai buni investitori din lume prejudecățile comportamentale care trag în jos randamentul investițiilor, în speranța că veți putea să învățați câte ceva din experiențele lor și, astfel, să obțineți pe viitor câștiguri mai mari și mai puține pierderi.

„O lectură necesară pentru toți cei care își doresc să înțeleagă modul în care natura umană și piețele financiare interacționează.” Dan Ariely, autorul cărții Irațional în mod previzibil (Publica, 2010)

„Nu există investitor care să nu obțină beneficii de pe urma lecturii acestei cărți.” Jeff Hochman, director de strategie, Fidelity Investment Services Limited

„Cunoaște-te pe tine însuți“. A-ți depăși instinctele primare este cheia pentru a deveni un investitor de succes. Ar fi un gest total irațional dacă nu ai citi această carte.” Edward Bonham-Carter, CEO Jupiter Asset Management

Despre Autor
James Montier a ocupat poziția de director de strategie globală la Groupe Société Générale și a fost declarat unul dintre cei mai buni strategi financiari din lume de către Thomson Extel. De asemenea, este autorul unora dintre cele mai apreciate cărți în domeniul investițiilor financiare, Behavioral Finance: Insights into Irrational Minds and Markets (2002), Behavioral Investing: A Practitioners Guide to Applying Behavioral Finance (2007), Value Investing: Tools and Techniques for Intelligent Investment (2009).
Opinia cititorilor