Steve Jobs

iLeadership pentru o nouă generație
  • Titlul original: The Steve Jobs Way. iLeadership For A New Generation
  • Ediția I 2011
  • Traducător: Mihaela Sofonea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 312 pagini
  • ISBN: 978-973-1931-69-2

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

În iLeadership, Jay Elliot ne oferă pentru prima dată oportunitatea de a-l cunoaşte pe Steve Jobs aşa cum doar unul dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi a avut ocazia să o facă. De la şedinţele cu privire la dezvoltarea produselor până în laboratoarele de design, trecând prin întâlnirile din cadrul consiliului de administraţie şi apariţiile sale în minunata lume din Silicon Valley, ne vom întâlni cu ADEVĂRATUL Steve Jobs şi vom parcurge povestea autentică a acestui ,,Boy Genius” care a revoluţionat tehnologia şi lumea în care trăim – felul în care muncim, ne jucăm şi comunicăm.

Jay Elliot a muncit umăr la umăr împreună cu Steve Jobs în calitate de vicepreşedinte Apple şi ne dezvăluie în paginile de față stilul unic de leadership specific lui Steve, iLeadershipul, unul care se bazează pe patru principii călăuzitoare: produs, talent, organizaţie, marketing. O lectură care ne aduce în prim-plan provocările şi drumul sinuos parcurs de CEO-ul celor de la Apple pentru obţinerea aprecierii de care se bucură în prezent la nivel mondial.

"Am cunoscut şi am muncit alături de lideri de la IBM şi Intel; i-am întâlnit pe unii dintre cei mai influenţi lideri şi gânditori din mediul de afaceri, incluzându-i aici pe Jack Welch, Buckminster Fuller sau Joseph Campbell, şi am discutat despre noua paradigmă în cultura organizaţională cu Peter Drucker. Steve face parte dintr-o categorie aparte." Jay Elliot

"O lucrare fascinantă care mistifică, dar în acelaşi timp şi demistifică, relaţia Jobs/Apple. O lectură minunată pentru toţi cei care doresc să-şi alinieze viziunea la acuitatea detaliilor." David Allen, autorul bestsellerului Getting Things Done

"Steve Jobs este un lider revoluţionar şi un gânditor despre care s-au scris multe rânduri. Dar, pentru prima dată într-un volum, Jay Elliot explorează în profunzime stilul unic de leadership al lui Steve Jobs, unul care a schimbat pentru totdeauna viaţa noastră şi a celor din jurul nostru." Howard Behar, fost preşedinte Starbucks Coffee şi autorul cărţii It's Not About the Coffee

Despre Autor

JAY ELLIOT a fost prim-vicepreşedinte Apple Computer fiind resposabil de toate operaţiunile corporate, raportând rezultatele muncii sale direct lui Steve Jobs. De asemenea, a făcut parte din echipa care a dezvoltat software-ul pentru Macintosh. În timpul mandatului său vânzările companiei Apple au crescut de la 150 de milioane de dolari la peste 3 miliarde USD. Înainte de a se alătura echipei Apple a fost programator pentru IBM, unde ulterior a făcut parte din senior managementul organizaţiei. Articolele sale şi interviuri au fost publicate în publicaţii de prestigiu precum The Wall Street Journal, The New York Times, Time Magazine şi Fortune.

WILLIAM S. SIMON este autorul mai multor bestselleruri NY Times, printre care volumele iCON, The Art of Deception sau The Art of Intrusion.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
Capitanul piratilor - unicul din specia lui - (06.10.2011)
Lumea nu va mai fi la fel fara acest geniu, adevarat capitan de corsari. Nu ma asteptam sa citesc cu atata placere o carte biografica, n-am putut-o lasa din mana pana nu am terminat-o, iar la sfarsit mi-a parut rau ca nu a fost mai lunga. Odihneste-te in pace, Steve Jobs, ai lasat in urma o mostenire pentru multe generatii.
o carte fabuloasa - (17.09.2011)
o care pe care nu imi venea sa o las din mana. exemple reale, fapte reale, explicarea unui stil de leadership aparte. nu trebuie sa iubiti Apple pentru a citi aceasta carte. este despre ambitie, motivare, ce inseamna sa crezi in ceva cu adevarat si cum astfel traim in aceleasi vremuri cu un mare om, Steve Jobs.
Increderea in tine insuti si in ceea ce ii poti determina pe cei care ii alegi sa te insoteasca - (04.05.2011)
Exceptionala! Nu iti vine s-o lasi din mana fara sa fie terminata.
Perseverenta si autodisciplina dublate de incredere si preocupare constanta conduc la realizari cu adevarat remarcabile si te apropie de succes oriunde l-ai cauta. Multumiri pentru inspiratia alegerii Publica.
O carte care provoaca la re-inventare personala! - (29.04.2011)
Am citit-o in 2 zile, si pot spune ca a meritat. Este la zi cu datele (statistici din 2011) si analizeaza parcursul carierei unui tip legendar, care a fondat si conduce o companie unica. Este filosofia unui manager care a avut succes printr-o extraordinara atentie pentru detalii si o viziune centrata pe produs. Este un model pentru antreprenori, un ideal pentru tineri si un mit pentru iubitorii de Apple: Steve Jobs, cel dat afara si revenit dupa 10 ani ca sa duca firma la pozitia de azi: cand criza e in toi, ei au raportat dublarea profitului pe ultimul trimestru! O recomand celor ce vor o replica la ascensiunea lui Gates si astept sa scrie cineva povestea lui Larry Ellsion si a celor doi de la Google, Page & Brin.