Algebra fericirii

Observații despre căutarea succesului, fericirii și sensului
  • Titlul original: The Algebra of Happiness
  • Ediția I 2019, paperback
  • Traducător: Iulia Bertea
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 224 pagini
  • ISBN: 978-606-722-377-4

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 39,00 lei

Special Price 27,30 lei

Descriere

Detalii

Care este formula unei vieți bine trăite? Cum poți avea o carieră cu sens, nu doar una lucrativă? Este posibil echilibrul muncă-viață personală? Care sunt elementele unei relații de succes? Algebra fericirii se bazează pe o combinaţie de anecdote din viaţa profesorului Galloway și o viziune lipsită de ipocrizie. Autorul împărtășește din cunoștințele sale dobândite de-a lungul vieții, sub forma unor povești personale tulburătoare.

Galloway amuză, inspiră și provoacă, indiferent că vorbim despre sfaturi legate de opţiunea de a renunța la școală pentru a fi antreprenor (poate că a funcționat pentru Steve Jobs, dar probabil că tu nu ești Steve Jobs), despre idei legate de poziţionarea pe o piață a muncii aglomerată (fă ceva „plictisitor” și mută-te într-un oraș mare; pasiunea este pentru oameni deja bogați), despre descoperirea celei mai importante decizii din viața ta (care nu este munca, mașina sau codul tău poștal) sau despre argumentarea faptului că relațiile noastre cu ceilalți sunt, în cele din urmă, tot ce contează.

Incisivă, amuzantă și surprinzător de mișcătoare, Algebra fericirii propune o perspectivă revigorantă asupra nevoii noastre de succes profesional, dar și de împlinire personală, fiind un cadou perfect pentru orice proaspăt absolvent sau pentru oricine se simte în derivă.

O carte scurtă şi încântătoare, care va deveni probabil un cadou oferit frecvent în anii următori la ceremoniile de absolvire și cu ocazia sărbătorilor. — Barry Ritholtz, Bloomberg

Algebra fericirii oferă înțelepciune necenzurată și vulnerabilă, livrată din inimă. Toți putem învăța din greșelile și revelaţiile lui Galloway. — Derek Sivers, autorul cărţii Orice îți dorești

Această carte este o lectură obligatorie pentru orice om care are puls. Galloway oferă lecții de viață puternice, învățate cu greu, care vor rezona cu orice persoană care nu a suferit o operaţie de înlăturare a bunului-simț. — Eric Barker, autorul cărţii Latri degeaba la lună

Despre Autor

SCOTT GALLOWAY este profesor la Stern School of Business de la New York University, unde predă strategie de brand și marketing digital studenților MBA din anul II. Antreprenor în serie, a fondat nouă companii, printre care L2, Red Envelope și Prophet.

În 2012 a fost inclus de Poets & Quants în topul celor mai buni 50 de profesori din școli de management din lume.

Serialul său săptămânal de pe YouTube, „Winners & Losers”, a avut zeci de milioane de vizualizări. Mai nou clipurile sale pot fi vizualizate pe canalul Section4.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor