Autobiografia Nick Bollettieri

Changing the game
  • Titlul original: Changing the Game
  • Ediția I 2015, paperback
  • Traducător: Camelia Butuligă
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 344 pagini
  • ISBN: 978-606-722-024-7

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 37,57 lei

Special Price 30,06 lei

Descriere

Detalii

Celebrul antrenor de tenis Nick Bollettieri şi-a trăit viaţa cu intensitatea unui tiebreak de set decisiv. În autobiografia de față, scrisă împreună cu vechiul său coleg şi prieten, Bob Davis, Bollettieri povestește despre începuturile sale modeste și victoriile câștigate pe terenurile centrale de la Wimbledon, Roland Garros, US Open şi Australian Open. Vorbeşte deschis despre cei zece jucători ai săi care au ajuns pe locul I în clasamentul mondial, dar și despre cele nouă vieţi, opt neveste, şapte copii şi toate succesele şi eşecurile legate de aceștia. Povestea sa, spusă cu umor și înţelepciune, conține sfaturi bazate pe şase decenii de supremaţie în antrenorat, inspiră, motivează şi trece dincolo de terenul de tenis. Rezultatul este portretul unui bărbat de neoprit, energic şi cu inimă mare, care s-a dedicat tenisului, a creat campioni pe teren, dar şi în afara lui şi a schimbat acest sport şi nenumărate vieţi.

Nick mi-a oferit o umbrelă protectoare când am fost aruncat în lumina nemiloasă a reflectoarelor. Erau zile când simţeam că suntem doar noi doi împotriva lumii întregi. Nu am să uit asta niciodată.
Andre Agassi

Una din cele mai mari calităţi ale lui Nick este că, indiferent de situaţie, este întotdeauna alături de tine... De fiecare dată când păşeam pe teren, aprindea scânteia unei personalităţi şi a unei energii extraordinare.
Maria Șarapova

Viaţa mea nu ar fi fost la fel dacă nu l-aş fi întâlnit pe Nick. Sunt bucuroasă că l-am cunoscut şi ca antrenor, şi ca prieten.
Serena Williams

Contribuţia lui în tenis ca antrenor şi deschizător de drumuri este uluitoare.
Monica Seleș

Despre Autor

NICK BOLLETTIERI

Considerat a fi unul dintre cei mai buni antrenori de tenis din lume, Nick Bollettieri a schimbat felul în care se joacă şi se predă tenisul la toate nivelurile. A fondat Academia de Tenis „Nick Bollettieri“ în Bradenton, Florida – actualmente Academia IMG – unde s-au format unii dintre cei mai talentaţi jucători din lume. A contribuit la modelarea carierelor lui Andre Agassi, Serena Williams, Maria Șarapova, Jim Courier, Boris Becker, Anna Kournikova, Monica Seleș, Tommy Haas şi alţi campioni. Realizările sale nu au fost niciodată egalate.
La cei 84 de ani, este încă în plină formă și ajută la formarea unei noi generaţii de tineri campioni şi la introducerea tenisului în zonele urbane defavorizate.

BOB DAVIS

Fost campion naţional al American Tennis Association, Bob Davis lucrează în domeniul tenisului de peste 4 decenii. A fost timp de 12 ani directorul Clubului de Tenis Americana din New York şi CEO al Programului de Tenis Cities iniţiat de Nick Bollettieri şi Arthur Ashe (denumit, mai târziu, Programul de Tenis al Fundaţiei Safe Passage Arthur Ashe). Bob este asociatul lui Nick Bollettieri de peste 30 de ani şi conduce, în prezent, Fundaţia Panda care, în parteneriat cu şcolile şi spitalele locale, îi învață pe copiii de la oraş despre sănătate, fitness şi abandonul şcolar, prin intermediul tenisului. Este, de asemenea, preşedintele Galeriei Celebrităţilor de Culoare din Tenis. 

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor