În culisele tenisului

Povești inedite despre jucătorii de top din circuitul ATP
  • Titlul original: Court Confidential
  • Ediția I 2015
  • Traducător: Irene Cristescu, Claudiu Oancea
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 552 pagini
  • ISBN: 978-606-722-014-8

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

În culisele tenisului este un proiect al editurii Publica, susținut de Erste Asset Management.

O analiză plină de viaţă a lumii tenisului profesionist, oferită de o persoană apropiată de vedetele acestui sport... După cum o arată şi titlul, această carte este specială datorită secretelor la care Harman are adesea acces mulţumită relaţiilor cordiale pe care le întreține cu mulţi dintre reprezentanţii de marcă ai tenisului. Profitând la maximum de statutul său privilegiat, Harman reuşeşte să fie mai mereu pe cât de conştiincios, pe atât de entuziast, ocupându-se cu atenţie de toate subiectele fierbinţi ale momentului, furişându-se abil de la un meci la altul, de la o conferinţă de presă la alta, pentru ca mai apoi să ajungă la evenimente importante din circuitul ATP. The New Review

Neil Harman este unul dintre cei mai respectați și apreciați jurnaliști de tenis din peisajul sportiv actual. Poate fi văzut mai mereu în primele rânduri ale partidelor jucate de tenismeni precum Roger Federer, Rafael Nadal sau Venus și Serena Williams. Cu o carieră întinsă pe aproape patru decenii, el a devenit confidentul multor vedete din lumea tenisului, fiind, pentru o vreme, chiar consilierul pe probleme de presă al jucătoarei numărul doi mondial, Victoria Azarenka.

În În culisele tenisului, Harman ne ajută să pătrundem în culisele acestui sport, aruncând lumină asupra celor mai intime secrete ale tenisului, într-un volum plin de personalitate, freamăt, dramă şi intrigi.

Cartea lui Harman include interviuri oneste, minuţioase, cu toţi jucătorii de top, cu antrenorii acestora, precum şi cu agenţii şi managerii lor. Autorul prezintă sportul alb din perspectiva insiderului, oferind cititorilor săi o perspectivă proaspătă, dar şi opiniile sale personale drastice, care l-au făcut atât de îndrăgit. În culisele tenisului vorbeşte despre momentele cruciale ale tenisului zilelor noastre; de la Wimbledon la Jocurile Olimpice, de la lupta Serenei Williams cu boala și până la victoria istorică a lui Andy Murray la un turneu de Mare Șlem.

Despre Autor

NEIL HARMAN este corespondentul de tenis al cotidianului The Times, iar în trecut a colaborat şi cu Daily Mail şi Sunday Telegraph. Harman a deținut funcția de preşedinte al Lawn Tennis Writers' Association şi de preşedinte al International Tennis Writers' Association. A fost distins, de către Asociaţia Jucătorilor Profesionişti de Tenis (ATP), cu premiul Ron Bookman pentru excelenţă în media, fiind, de asemenea, onorat de către Asociaţia Jurnaliştilor Sportivi cu titlul de Reporterul Sportiv al Anului (2007), fiind prima dată când un reporter de tenis câştiga acest premiu.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor