REWORK

  • Titlul original: Rework
  • Ediția I 2011
  • Traducător: Cristina Popescu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 272 pagini
  • ISBN: 978-973-1931-77-7

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 47,20 lei

Special Price 37,76 lei

Descriere

Detalii


REWORK dezvăluie o modalitate mai bună şi mai uşoară de a reuşi în afaceri. Citeşte-o şi vei afla de ce planurile sunt dăunătoare, de fapt, de ce nu ai nevoie de investitori externi şi de ce e mai bine să ignori concurenţa. Adevărul este că ai nevoie de mai puţin decât crezi. Nu e nevoie să fii obsedat de muncă. Nu ai nevoie de mulţi angajaţi. Nu e nevoie să-ţi iroseşti timpul cu hârţogăraia sau cu şedinţele. Nici măcar de birou nu ai nevoie. Toate acestea sunt doar scuze. În realitate, ai nevoie să nu mai dai din gură şi să începi să munceşti. Această carte îţi arată cum anume. Vei învăţa cum să fii mai productiv, cum să ai parte de expunere fără să-ţi dai gata economiile şi vei găsi mii de alte idei surprinzătoare, care te vor inspira şi te vor provoca.

Folosind un limbaj direct şi considerând drept optimă calea cea mai uşoară, REWORK este manualul perfect pentru toţi cei care au visat vreodată să reuşească pe cont propriu. Întreprin-zătorii hotărâţi, proprietarii de mici afaceri, persoanele resemnate cu un loc de muncă pe care nu-l suportă, victimele „reducerilor de personal" şi artiştii care nu mai vor să moară de foame vor găsi toţi îndrumări valoroase în paginile acestei cărți.

Pe mine, REWORK m-a făcut să mă confrunt cu o nouă provocare: aceea de a-mi înfrâna dorinţa de a rupe fiecare pagină pentru a mi-o lipi pe perete... Uluitoare, pregnantă, plină de idei care te inspiră – această descriere mă face să par o admiratoare supusă, dar REWORK chiar este într-adevăr foarte utilă. După ce o termini de citit, pregăteşte-te să trăiești o senzaţie nouă de claritate şi motivaţie. Kathy Sierra, cofondatoarea seriei de succes Head First şi fondatoarea javaranch.com

În stilul tipic 37signals, ideile înţelepte din aceste pagini sunt îndrăzneţe, dar simple, directe şi probate... Citeşte această carte de multe ori, pentru a găsi curajul de care ai nevoie ca să te pui pe treabă şi să faci ceva nemaipomenit. Tony Hsieh, director executiv, Zappos.com

Poţi ignora această carte, dar o ignori pe propria răspundere. Seth Godin

Claritatea, chiar geniul acestei cărţi, aproape că mi-a umplut ochii de lacrimi de mai multe ori. E dată naibii, e pur şi simplu genială. Tom Peters, autorul cărţii Brand You 50, bestseller New York Times

Geniul REWORK constă în aceea că te inspiră să reconsideri tot ce credeai că ştii despre strategie, clienţi şi modul de a duce lucrurile la bun sfârşit. William C. Taylor, redactor fondator al revistei FastCompany şi coautor al cărţii Mavericks at Work

Despre Autor
JASON FRIED şi DAVID HEINEMEIER HANSSON sunt fondatorii 37signals – o companie de software inovatoare care creează produse folosite de milioane de persoane din întreaga lume. Articole elogioase despre munca celor doi antreprenori au apărut în publicaţii de renume precum Time, Newsweek sau Wired. De asemenea, ei colaborează cu Signal vs. Noise, unul dintre cele mai apreciate bloguri de pe internet. Pentru a afla mai multe despre Rework şi despre 37signals, accesează site-ul 37signals.com.
Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor
o carte care iti schimba modul in care vezi managementul - (12.04.2017)
Intelegand bine ce inseamna managementul si observand direct cum multe lucruri din managementul classic nu mai functioneaza astazi, cartea vine ca o revelatie.

Multe lucruri descoperite personal se confirma si in carte, la multe lucruri care simteam ca nu mai functioneaza in practica am descoperit ca exista deja noi perspective pe care autorii le utilizeaza in compania lor.

Rar mi se intampla sa citesc o carte pe nerasuflate si odata inceputa sa nu ma desprind de ea pana nu o termin - Rework este printre putinele carti care au avut acest efect.

Cine doar citeste despre management s-ar putea sa nu fie prea impresionat. Insa cine lucreaza in domeniu si s-a confruntat cu provocarile a tot ce inseamna managementul si lucratul cu oamenii va avea mai multe momente wow.

O carte care este o investitie si care merita fiecare banut.
Redu până ajungi la esenţial, dar nu elimina şi poezia! - (04.08.2011)
http://richardconstantinescu.blogspot.com/2011/08/redu-pana-ajungi-la-esential-dar-nu.html