Remote

Biroul este opțional
  • Titlul original: Remote
  • Ediția I 2014, paperback
  • Traducător: Cristina Popescu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 256 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-80-5

Disponibilitate: În stoc

47,20 lei
Descriere

Detalii

Remote este un proiect al editurii Publica, susținut de UniCredit Țiriac Bank.

Milioane de angajaţi şi mii de companii au descoperit deja plăcerile şi beneficiile muncii la domiciliu. În companii de orice dimensiune, reprezentând, practic, fiecare domeniu, munca la domiciliu a înregistrat o creştere constantă an după an. Cu toate acestea, spre deosebire, de pildă, de utilizarea faxului, adoptarea acestui tip de muncǎ nu a fost nici pe departe aşa de universală şi comună cum ar fi crezut multă lume.

Dispunem de tehnologia necesară. Niciodată n-a fost mai uşor să comunicăm şi să colaborăm cu oameni de oriunde, oricând. Însă factorul uman este cel care are în continuare o problemă fundamentală: lipseşte o actualizare a concepţiilor noastre.

Cartea aceasta îşi propune să-ţi ofere tocmai această viziune actuală. Îţi vom pune în vedere nenumăratele beneficii ale muncii la domiciliu, inclusiv accesul la cei mai talentaţi angajaţi, eliberarea de naveta insuportabilă şi productivitatea mărită în afara biroului consacrat. JASON FRIED & DAVID HEINEMEIER HANSSON

Remote nu reprezintă doar un set de instrumente foarte utile... Este o carte bogată în sfaturi despre colaborare, inovaţie şi mintea umană. LEO BABAUTA, autorul cărţii Mai mult cu mai puțin (Publica, 2012)

Aşa cum nu ne puteam imagina un telefon mobil mai mic decât un prăjitor de pâine în anii '70, unele companii sunt în continuare convinse că nu pot să obţină un randament foarte bun de la angajaţii lor decât dacă aceştia vin la birou. Munca virtuală reprezintă viitorul, iar Jason şi David se descurcă foarte bine să descrie bunele practici, atât pentru angajaţi, cât şi pentru angajatori. PAMELA SLIM, autoarea cărţii Escape from Cubicle Nation: From Corporate Prisoner to Thriving Entrepreneur

Vei constata că Remote îţi oferă sfaturi substanţiale de la nişte oameni care au succes în câmpul virtual al muncii. Cartea este un manifest pentru renunţarea la deprinderile organizaţionale sufocante bazate pe un birou şi un interval orar fixe, în favoarea practicilor optime de lucru pentru minunata noastră lume nouă şi globală.
Dacă organizaţia ta se bazează pe tine să duci anumite lucruri la bun sfârşit, cartea asta reprezintă o lectură obligatorie. DAVID ALLEN, autorul cărţii Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity

Argumentul UniCredit Țiriac Bank

Pagină cu pagină, argument după argument, Remote oferă nesperata oportunitate la care visează orice jucător, mic sau mare, de pe piața de afaceri de a schimba regulile jocului și de a-și poziționa afacerea în fruntea revoluției.

Despre Autor

JASON FRIED şi DAVID HEINEMEIER HANSSON sunt fondatorii 37signals – o companie de software inovatoare care creează produse folosite de milioane de persoane din întreaga lume. Articole elogioase despre munca celor doi antreprenori au apărut în publicaţii de renume precum Time, Newsweek şi Wired. De asemenea, ei colaborează cu Signal vs. Noise, unul dintre cele mai apreciate bloguri de pe internet. De aceeași autori la editura Publica a mai apărut Rework (2011).

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cumpărătorilor