Paturi de împrumut

Confesiuni nechibzuite despre hoteluri, ponturi și așa-zisa ospitalitate
  • Titlul original: Heads in Beds
  • Ediția I 2013, paperback
  • Traducător: Irina Henegar
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 298 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-43-0

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 37,57 lei

Special Price 30,06 lei

Descriere

Detalii

Paturi de împrumut este un proiect al editurii Publica, citit de Radio Guerrilla.

Să lăsați bacșiș întotdeauna. Dacă nu faceți asta, purtați-vă foarte frumos. Iar dacă nu reușiți să faceți nici una, nici alta ar trebui să va gândiți serios să schimbați periuța de dinți în fiecare dimineață. E doar unul dintre sfaturile pe care Jacob Tomsky ni le oferă în cel mai pur stil gonzo în urma experienței sale de recepționer la unele dintre cele mai luxoase hoteluri din New Orleans și New York.

De la perspectiva unui simplu ușier până la cea de lucrător nevăzut din spatele ușilor închise, Tomsky demască mașinăria și mașinațiile care stau în spatele hotelurilor de lux și consiliază potențialii oaspeți pe cine și cum trebuie să perie pentru a obține cele mai bune servicii.

Informativă și temperat desfrânată, Paturi de împrumut este o amuzantă privire pe furiș aruncată industriei hoteliere și un inventar al ponturilor pe care trebuie să le știe oricine se cazează vreodată într-un hotel.

„Din New Orleans până la New York, am jucat după regulile hotelurilor și am învățat toate secretele industriei. Și pentru că nu îmi mai pasă, obiectivul meu este să vă ofer câteva sfaturi simple, nepublicate până acum. Vreți să vă cazați după ora permisă? Vreți servicii mai bune? Există modalități uşoare (majoritatea legale!) prin care să obțineți ce vreți de la un hotel, fără nicio bătaie de cap. Totul ține de detalii – de ce aveți nevoie, de persoana cu care trebuie să vorbiți, de cum ar trebui să vorbiți, de bacșișul pe care trebuie să-l oferiți pentru asta. Vreți să anulați rezervarea fără să plătiți penalizări? Nicio problemă. Poate că vreți doar să fiți tratați cu atenție și respect? Vă înțeleg perfect, dragi oaspeți! Haideți, calmați-vă, ființe fragile... luați-mi mâna... bun... așa... acum puneți niște bani în ea... foarte bine... mulțumesc. Așa arată o tranzacție corectă în industria hotelieră.

Lucrând în industria hotelieră, sunt peste tot, dar în același timp nicăieri. Nu am nume... mă demască doar nenorocitul ăla de ecuson.” Jacob Tomsky

Despre Autor

Jacob TomskyJacob Tomsky este un veteran al industriei hoteliere. Manierat, ireal de perspicace și nu mai onest decât e cazul, stăpânește fiecare aspect al domeniului, a lucrat în multe departamente și a primit numeroase promovări pentru calitatea serviciilor oferite. S-a născut în Oakland, California și în prezent locuiește în Brooklyn, New York.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor