Economia Thank You

  • Titlul original: The Thank You Economy
  • Ediția I 2012, paperback
  • Traducător: Dan Bălănescu
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 256 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-20-1

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Economia Thank You face parte din Co-Lecția de Antreprenoriat, un proiect al editurii Publica, susținut de UniCredit Bank.

„Comunicarea directă s-a întors. Când societatea a eliminat legăturile apropiate, personale și profesionale, care existau în comunitățile mai vechi și mai mici, oamenii au ajuns ca niște furnici răspândite pe masa de picnic – foarte ocupați, foarte puternici, dar prea departe unul de altul pentru a putea realiza ceva împreună. Acum, Internetul s-a maturizat, așa că puterea rețelelor de socializare le poate ajuta pe furnici să se adune sub masă, unde vor fi suficient de puternice pentru a o trage după ele dacă vor. Orice om de afaceri care nu vede consecințele acestei comunicări directe potențiale, are ochii închiși.” — Gary Vaynerchuk

A-ți arăta recunoștința este secretul care stă la temelia unui business sustenabil, iar Gary ne arată mai bine ca oricine altul de ce acest lucru contează acum mai mult ca niciodată. Dacă vrei să conduci o afacere de succes este obligatoriu să citești această carte. — Fred Wilson, cofondator Union Square Ventures

Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit și folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră și amuză. Ești dator față de tine însuți cu lectura acestei cărți! — Tony Hsieh, autor Cum să livrezi fericire (Publica, 2011)

O carte pentru cei cărora le pasă cu adevărat. Încă o dată, Gary ne arată cu generozitate calea, ne învață prin forța exemplului propriu și face ca adevărul vorbelor sale să pară mai evident ca niciodată. Cumpără această carte pentru șeful tău ignorant! — Seth Godin, autor Linchpin (Publica, 2012)

„Dacă strategiile de social media vor avea succes, nu se va întâmpla datorită platformei; se va întâmpla pentru că recunoști că așteptările clienților și cultura acestora se pot schimba.” — Gary Vaynerchuk

Despre Autor

Gary Vaynerchuk este un antreprenor în serie și cel care a revoluționat percepția mediului de afaceri asupra interacțiunii cu comunitățile online.

Gary și-a făcut debutul în afaceri preluând un mic magazin de vinuri care aparținea tatălui său, reușind în mai puțin de zece ani să crească cifra de afaceri de la 3 milioane de dolari pe an la 45 de milioane.

În anul 2006 a lansat Wine Library TV, site care l-a consacrat ca unul dintre cele mai puternice branduri personale din online. Askmen.com l-a inclus pe Gary în Top 49 al celor mai influenți oameni pe anul 2009, iar BusinessWeek în Top 20 al celor care constituie un exemplu pentru orice antreprenor.

De același autor la editura Publica a mai apărut Dă lovitura! De ce ACUM e momentul să faci bani din pasiunea ta (2012)

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor