Dă lovitura!

De ce ACUM e momentul să faci bani din pasiunea ta
  • Titlul original: Crush it!
  • Ediția I 2012
  • Traducător: Cosmin Nare
  • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
  • 152 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-09-6

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Gary Vaynerchuk:

Cât de mult vrei să reușești? Te mistuie această dorință? Nu dormi nopțile, ți se-nvârte capul de idei și vise? Ai face orice pentru șansa de a trăi exclusiv după propriile reguli? Dacă-i așa, ai noroc. Ai noroc, pentru că trăiești într-o epocă a oportunităților fără precedent pentru cei cu suficient nerv, răbdare și vise mărețe. Îți spun eu, cel care nu am avut altceva la dispoziție în afară de cele înșirate mai sus.

Poate vrei să descoperi secretul succesului meu. Ei bine, secretul meu este că trăiesc după trei reguli foarte simple:

  • Iubește-ți familia.
  • Muncește pe brânci.
  • Trăiește-ți pasiunea.

 

Oricine dorește o super-realizare profesională trebuie, cu orice preț, să învețe tehnicile lui Gary Vee. El e omul care a rescris regulile de business și a construit o afacere de 60 de milioane de dolari aproape din nimic. — Tim Ferriss, autor The 4-Hour Workweek

Gary Vaynerchuk este unul dintre antreprenorii care au descoperit și folosit rolul pasiunii în afaceri. Ca întotdeauna, acest personaj inspiră și amuză. Ești dator față de tine însuți cu lectura acestei cărți! — Tony Hsieh, autor Cum să livrezi fericire (Publica, 2011)

Gary a fost primul care mi-a atras atenția asupra importanței brandului personal ― asta cu multe luni înainte de a se vorbi despre o astfel de chestiune, așa e el, cu doi pași înaintea tuturor. — Kevin Rose, fondator Digg.com

Dă lovitura! a apărut cu susținerea UniCredit Bank. În 22 Mai 2017, Gary Vaynerchuk a fost speaker în cadrul BrandMinds Summit, la București.

Despre Autor

Gary Vaynerchuk este un antreprenor în serie și cel care a revoluționat percepția mediului de afaceri asupra interacțiunii cu comunitățile online.

Gary și-a făcut debutul în afaceri preluând un mic magazin de vinuri care aparținea tatălui său, reușind în mai puțin de zece ani să crească cifra de afaceri de la 3 milioane de dolari pe an la 60 de milioane. În anul 2006 a lansat Wine Library TV, site care l-a consacrat ca unul dintre cele mai puternice branduri personale din online.

Askmen.com l-a inclus pe Gary în Top 49 al celor mai influenți oameni pe anul 2009, iar BusinessWeek în Top 20 al celor care constituie un exemplu pentru orice antreprenor.

Acum conduce VaynerMedia, una dintre cele mai puternice agenții digitale din lume. Gary este și un prolific investitor, având acțiuni în companii precum Snapchat, Facebook, Twitter, Uber. Podcastul lui și vlogurile DailyVee și #AskGaryVee Show sunt urmărite în special de trendsetteri și pasionații de marketing și social media din toată lumea.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor