Minighid de protejare a activelor

Cum fac bogații să rămână prosperi indiferent de evoluția piețelor financiare
  • Titlul original: The Little Book that Still Saves Your Assets
  • Ediția I 2014, paperback
  • Traducător: Diana Dorobanțu
  • Dimensiuni: 12 x 17 cm
  • 248 pagini
  • ISBN: 978-606-8360-88-1

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Detalii

Minighid de protejare a activelor face parte din seria Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica susținut de Erste Asset Management.

Să nu fii conștient de riscurile pe care ți le asumi este una dintre cele mai rapide modalități prin care poți ajunge pe drumul spre pierzanie. Prea puțină atenție sau deloc pentru riscurile cu care te poți întâlni în cadrul investițiilor tale și alocării de ansamblu a activelor este periculoasă. În termeni realiști, trebuie să iei în calcul ce poate merge prost în legătură cu fiecare decizie și alegere a ta. Atunci când totul este minunat și piețele par perfecte trebuie să te gândești cum să-ți protejezi portofoliul și să-ți păstrezi câștigurile acumulate. Dacă aștepți până ce piața începe s-o ia în jos, deseori s-ar putea să fie prea târziu.

David M. Darst

David Darst este o enciclopedie ambulantă de informații investiționale. Această carte este o sursă și o referință de neprețuit.

Barton Biggs, autorul cărții Wealth, War and Wisdom

Alocarea activelor este o artă, iar David Darst este maestrul. Minighid de protejare a activelor permite investitorilor individuali să facă ceea ce fac profesioniștii, adică să-și înmulțească și să-și protejeze activele!

Consuelo Mack, gazda emisiunii Consuelo Mack Wealth Track (PBS)

Această carte trebuie citită de orice investitor care urmărește în mod serios descoperirea celui mai bun randament ajustat la risc al unui portofoliu. Este scrisă într-un stil limpede, include ultimele descoperiri ale cercetării academice și se adresează atât amatorilor, cât și profesioniștilor din domeniul investițiilor.

Samuel L. Hayes, Harvard Business School

Dacă urmezi principiile prezentate în această carte de David M. Darst, nu doar că vei vedea cum crește valoarea activelor tale, dar, în același timp, vei obține și o stare
de seninătate.

Byron Wien, vicepreședinte Blackstone Advisory Partners LP

Despre Autor

DAVID M. DARST este managing director la Morgan Stanley și președinte-fondator al Morgan Stanley Investment Group. Înainte de a ocupa această poziție a lucrat timp de 20 de ani pentru Goldman Sachs. Este adeseori citat în publicații precum New York Times, Wall Street Journal sau Financial Times și este invitat ca specialist în cadrul unor emisiuni cu tematică economică difuzate de CNBC, Bloomberg sau Fox News. Deține un MBA obținut la Harvard Business School și este absolvent al Universității Yale cu o licență în științe economice.

Opinia cititorilor