#Girlboss

 • Titlul original: #Girlboss
 • Ediția I 2015
 • Traducător: Emilia Vasiliu
 • Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
 • 224 pagini
 • ISBN: 978-606-722-042-1

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 37,57 lei

Special Price 30,06 lei

Descriere

Detalii

#GIRLBOSS include povestea Sophiei Amoruso, dar, în același timp, este infinit mai mare decât ea. Este profund personală, dar și universală. Fiind plină de îndemnuri brute pentru trezirea la realitate („Nu ești un fulg de nea special"), de observații oneste și pătrunzătoare („Eșecul este invenția ta") și de povești din spatele cortinei despre ascensiunea fulminantă a Nasty Gal, #GIRLBOSS vorbește despre foarte multe lucruri. Dovedește că a avea succes nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o (dacă ai făcut o facultate). În schimb, succesul este legat de încredere în instinctele tale și despre felul în care îți asculți intuiția, știind ce reguli să urmezi și pe care să le încalci.

O #GIRLBOSS își ia viața în serios fără să se ia pe ea însăși foarte în serios. Riscă și își asumă responsabilitatea în condițiile impuse de ea. Știe când să atace și când să folosească eschiva. Când să fie serioasă și când să dea frâu liber nebuniei interioare. Așa cum scrie Sophia: „Am trei sfaturi pe care aș vrea să vi le amintiți: Nu vă maturizați niciodată. Nu deveniți plictisitori. Nu deveniți niciodată conformiști. OK? Bine. Atunci hai să facem asta".

„Cenușăreasa tehnologiei.” The New York Times

„Noul fenomen al modei.” Forbes

„Pur și simplu genială.” Huffington Post

#GIRLBOSS este mai mult decât o carte, iar Sophia Amoruso este mai mult decât un furnizor de îmbrăcăminte. #GIRLBOSS este un curent, o filosofie despre cum poate fi transformată munca într-o aventură amuzantă, dinamică și sexy. Sophia ne încurajează să ne asumăm trecutul de care, la un moment dat, ne-a fost rușine (de exemplu, faptul că am fost autoritare, dure sau că ne-am pretat la furtișaguri). Numai așa putem prelua controlul propriului destin, putem deveni independente financiar și putem experimenta o schimbare radicală. Eu mă bag!” Lena Dunham

Despre Autor

Sophia Amoruso și-a petrecut anii adolescenței făcând autostopul, furând mărunțișuri și mâncând din tomberoane. Până să împlinească 22 de ani se resemnase cu munca, dar încă era falită, nu avea nicio perspectivă și se angajase într-un loc mediocru doar pentru că avea nevoie de asigurare medicală. Astfel a început să vândă haine vintage pe eBay.

Opt ani mai târziu, a fondat și a devenit director economic și director de creație al Nasty Gal, o companie care vinde online haine cu amănuntul și care valorează acum mai mult de 100 de milioane de dolari și are mai bine de 350 de angajați. În 2012, NastyGal a fost considerată de revista Inc. drept „comerciantul cu amănuntul cu cea mai mare creștere“.

Sophia nu a fost niciodată un CEO tipic și a scris #GIRLBOSS pentru cei din exterior (dar și din interior) care caută o cale unică spre succes, chiar și atunci când calea este foarte nesigură și presărată cu negativiști. #GIRLBOSS este prima carte a autoarei, iar banii câștigați de pe urma vânzării acesteia vor fi donați Fundației GIRLBOSS. Sophia Amoruso locuiește la Los Angeles.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

 • Thrive

  Thrive

  Preț normal: 49,00 lei

  Special Price 39,20 lei

Opinia cititorilor