O viață în roluri

  • Titlul original: A Life in Parts
  • Ediția I 2018, paperback
  • Traducător: Cosmin Maricari
  • Dimensiuni: 13 x 20 cm
  • 352 pagini
  • ISBN: 978-606-722-284-5

Disponibilitate: În stoc

Preț normal: 39,00 lei

Special Price 31,20 lei

Descriere

Detalii

Bryan Cranston și-a început cariera de actor la vârsta de 7 ani, când tatăl său, un actor fără succes și, uneori, regizor, l-a distribuit într-o reclamă pentru United Way. În clasa a V-a juca într-o piesă de teatru la școală și petrecea ore în șir la cinematograful local, apoi se întorcea acasă și reproducea scenele favorite împreună cu fratele lui, în sufragerie. Părea sortit să devină actor, însă tatăl său a plecat și familia i s-a destrămat. Tulburat de greșelile tatălui său, Cranston a renunţat la aspiraţiile la o carieră de actor și s-a hotărât să urmeze o carieră statornică, cea de poliţist. Apoi, în timpul unei călătorii cu motocicleta, care a durat doi ani și în cursul căreia a traversat toată ţara, Cranston și-a redescoperit talentul dramatic, misiunea și vocaţia.

În această autobiografie, Cranston descrie numeroasele roluri pe care le-a jucat în remarcabila sa viaţă, atât pe ecran, cât și în lumea reală. Pentru prima dată spune povestea primilor săi ani ca actor în serialul Loving, a rolului său recurent în Seinfeld, a timpului petrecut ca Hal, tatăl stupid din Malcolm in the Middle, a rolului cu care a câștigat Premiul Tony, turul de forţă ca Lyndon Baines Johnson în piesa All the Way de pe Broadway, și până la cel mai emblematic rol dintre toate: Walter White din Breaking Bad.

În această carte, „o călătorie edificatoare în psihicul unui actor” (People), Cranston are multe de spus despre creativitate, devotament și măiestrie, precum și despre talentul înnăscut, provocările și beneficiile acestuia și despre modul corect de a nu-l irosi.

O călătorie edificatoare în psihicul unui actor... Cranston povestește despre perioada din viaţa sa în care a jucat rolul lui Walter White și despre sfoara subţire pe care a trebuit să meargă pentru a da viaţă acestui personaj, coborând în același timp în adâncurile fiinţei proprii.

PEOPLE

O autobiografie importantă a uneia dintre cele mai introspective vedete de la Hollywood… Orice persoană interesată de actorie va devora sfaturile înţelepte ale lui Cranston despre perfecţionarea meseriei și structurarea unei cariere.

BOOKLIST

Cranston își îmbină viaţa personală și cea profesională într-un mod fără îndoială captivant...
O relatare personală fascinantă a unuia dintre cei mai mari actori.

THE HUFFINGTON POST

Profund personală... Proza simplă a lui Cranston invită cititorii să empatizeze cu fiecare „personaj” pe care l-a jucat și transformă această autobiografie în mai mult decât o simplă perspectivă asupra lucrurilor din spatele scenelor: este o perspectivă asupra lucrurilor din spatele unei vieţi.

PUBLISHERS WEEKLY

Uneori îndrăzneaţă, câteodată amuzantă, alteori tristă, această carte extraordinar de inteligentă, scrisă de starul din BREAKING BAD, sfidează clișeele întâlnite de obicei în memoriile celebrităţilor.

Entertainment Weekly

Despre Autor

Bryan Cranston a câștigat patru Premii Emmy pentru cel mai bun actor în rol principal într-un serial dramatic, pentru felul în care l-a portretizat pe Walter White în Breaking Bad. În 2014, a câștigat un Premiu Tony pentru rolul lui Lyndon Johnson din piesa de teatru biografică All the Way. În cariera cinematografică, Cranston a fost nominalizat la Premiul Oscar pentru rolul principal din Trumbo. A fost nominalizat la un Golden Globe și la trei Premii Emmy pentru portretizarea lui Hal în Malcolm in the Middle.

Recomandări

S-ar putea să fii interesat și de următoarele produse:

Opinia cititorilor